Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 4 mrt 2016

Eén van de beste dingen aan single zijn: je wordt niet bedrogen

Als single hebt je complete vrijheid om te doen wat je wilt, te daten met wie je wilt en ongegeneerd de diva uit te hangen. Maar één van de beste dingen van single zijn is misschien wel dat niemand je kan bedriegen. Als je geen relatie hebt, kun je ook niet gekwetst worden.

Er zijn tal van redenen waarom mensen vreemdgaan. Zonder het goed te praten: misschien zijn ze onzeker en zoeken ze bevestiging, een ego boost. Misschien zijn ze op zoek naar spanning. Misschien is het een vlucht uit de realiteit. Misschien zijn ze te laf om het uit te maken en gaan ze daarom vreemd.

Het maakt niet uit wat de reden is, als je bedrogen wordt doet het pijn. Het besef dat je lover een ander heeft gezoend, gestreeld, het bed heeft gedeeld met haar; het geeft een stomp in je maag en een klap in je gezicht.

Happy single

Maar als je single bent, kan niemand je wat maken. Niemand kan je bedriegen, want er zijn geen regels.

Misschien heb je als single wel eens een moment dat je alleen in bed ligt en iemand mist om tegen aan te kruipen. Of een moment dat je gewoon iemands hand zou willen vastpakken. Maar als je dan weer de verhalen hoort van je vriendinnen en hun vreemdgaande lovers, dan apprecieer je je single status des te meer.

Als single heb jij zelf de touwtjes in handen en dat is een heerlijk gevoel. Je bent onschendbaar en dat is fantastisch.

LEES OOK: Om deze 4 redenen zijn single meisjes het állerslimst

Reageer op artikel:
Eén van de beste dingen aan single zijn: je wordt niet bedrogen
Sluiten