Redactie
Redactie Love & Seks 6 sep 2019
Leestijd: 1 minuut

Een vriendin van mij #7: Wat als de volgende dag de striemen van je handboeien nog in je polsen staan?

Je kent ze wel. Verhalen van vriendinnen die de in grappige of interessante situaties zijn beland door te experimenteren met sekstoys. In de videoserie ‘Een vriendin van mij’ besteden we aandacht aan deze verhalen. Gek of bijzonder, gênant of juist inspirerend, het komt allemaal aan bod.

Een “vriendin” van mij #7: Seksspeeltjes ontmaagdingen die door het dak gaan

In deze video vertellen drie mensen over hoe vriendinnen van hen hun eerste pleziertjes hebben gehad met een seksspeeltje. Van vibrator tot handboeien; de eerste keer was zeker de laatste niet. Iedereen kent ze wel, verhalen van vrienden, of vrienden van vrienden, die iets bijzonders hebben meegemaakt met een seksspeeltje.

Een vriendin van mij…

Voor alles is een eerste keer, zo ook voor de mensen in deze nieuwe EasyToys video. In deze aflevering vertelt Evie over hoe een vibrator haar seksleven redde en Chiara herinnert zich het moment dat een vibrator in haar tas begon te trillen onder het toeziend oog van een barista. Als derde komt Anne aan het woord, die na een iets te wilde nacht de striemen van haar handboeien nog in haar polsen had staan.

Zo zie je maar, een kersverse sekstoy kan je bijzondere verhalen opleveren. Heb jij nou ook ‘een vriendin’ die je een veel spannender seksleven gunt dan dat ze nu heeft? Doe haar dan eens iets cadeau waarvan je weet dat ze het nog nooit heeft geprobeerd. EasyToys weet precies wat jij oeps, je vriendin nodig heeft en biedt enorm leuke acties aan, waarmee je altijd kunt blijven experimenteren.

In samenwerking met Easytoys.

Reageer op artikel:
Een vriendin van mij #7: Wat als de volgende dag de striemen van je handboeien nog in je polsen staan?
Sluiten