Rosa Tettero
Rosa Tettero Life 12 sep 2016

Een ware hel én guilty pleasure: Ex on The Beach Double Dutch

Er is een nieuwe ware guilty pleasure op televisie: Ex on The Beach Double Dutch. Het concept is eenvoudig: plaats acht Nederlandse en Vlaamse vrijgezellen in een luxe villa, voeg wat alcohol toe en laat zo nu en dan een ex verschijnen op het strand. Een perfecte combinatie voor héél veel drama.

Voor zij die ’t nog niet hebben gezien: Ex on The Beach is een Amerikaans programma over een groep hete mannen en sexy vrouwen die het in een luxe villa wel érg gezellig hebben. Lees: flirten, one-night-stands en prille liefdes.

Om de haverklap komt er een ex van iemand tevoorschijn die natuurlijk zorgt voor een hoop ophef. Want niet iedereen is blij met de komst van een ex. En van dit programma is nu een Nederlandstalige versie op de buis.

Seks met je ex

Hoewel niemand er waarschijnlijk voor uit durft te komen dat hij of zij het programma kijkt, vinden we het stiekem allemachtig prachtig. In de eerste vierentwintig uur is er al flink getongworsteld en is er genoeg activiteit onder de lakens geweest. Daarna breekt de hel los. Exen spoelen letterlijk aan uit de zee.

Nu is dit begrip vrij rekbaar: als je met elkaar van bil bent gegaan word je al een ex genoemd. En omdat seks met je ex niet zeldzaam is, brengt dit een hoop jaloezie en ruzies met zich mee. Waar de man in kwestie eerst een enorme l*l was, is hij de volgende dag alweer een schatje.

Je begrijpt het al wel: dit is een programma dat je moet zien. Er wordt geplayed, vreemdgegaan, geruzied en de samenstellingen veranderen continu. Gaandeweg ga je van dit programma houden, je krijgt een zwak voor iemand en je leeft helemaal met de deelnemers mee. Ex on The Beach Double Dutch zorgt voor een prima zondag avond vol vermaak. De eerste twee afleveringen zijn nu te zien en wij kunnen stiekem niet wachten tot de volgende. Enjoy.

Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen: Attentie Binge watchers: Nieuwe Gossip Girl stijl serie op komst van de producer van GOT

Reageer op artikel:
Een ware hel én guilty pleasure: Ex on The Beach Double Dutch
Sluiten