Travel 11 jul 2016 Lotte Nijborg

Waarom je eerst samen moet gaan reizen in plaats van trouwen

Er komt een moment in een vrouw haar leven dat ze ineens haar ware liefde tegen het lijf loopt. Je wordt razend verliefd en wil op een bepaald moment trouwen. Maar zou je dat nu al wel doen? Kennen jullie elkaar nu echt al zo goed dat jullie die stap durven zetten? Mocht je relatie aan de ultieme relatietest willen onderwerpen, dan raden wij aan eens samen op reis te gaan. Waarom?

Tijdens een reis leer je elkaar pas echt kennen

Je leert precies hoe iemand zijn persoonlijkheid in elkaar zit. Misschien merk je ineens dat de anders stiekem heel zorgzaam is terwijl je dit nooit eerder had ervaren. Of je leert dat iemand juist heel moeilijk knopen kan doorhakken, wat iets is waar jij juist heel erg behoefte aan hebt. Confronterend, maar erg leerzaam voordat je voor eeuwig toezegt aan elkaar.

Reizen brengt het beste en het slechtste in mensen naar boven

Op reis komen jullie diverse obstakels tegen die ervoor kunnen zorgen dat je ineens een geheel andere persoon leert kennen dan degene die je thuis hebt ontmoet. En hoe lastig dat soms ook kan zijn, je weet na een reis wel altijd precies wat je aan elkaar hebt. Liever nu dan tien jaar in jullie relatie.

Je leert precies van elkaar hoe de ander reageert in bijna ieder denkbare situatie mogelijk

Je loopt met het reizen vrijwel iedere situatie tegen het lijf. Jullie gaan met de handen in het haar staan en de meest betoverende dingen zien. En dat zorgt voor de nodige reacties. Zijn dit de reacties die je verlangt van je eeuwige liefde? Of kan je hem wel wat aandoen wanneer hij na drie tellen de meest betoverende waterval wel weer heeft gezien?

Reizen laat zien in hoeverre iemand onafhankelijk is of niet

Ineens moet iemand het zelf doen. Tuurlijk, jullie hebben elkaar, maar de vraag is natuurlijk wel hoe erg je aan elkaar gaat hangen. Kan hij totaal niet zonder jou of jij niet zonder hem? Dan voorspelt dit natuurlijk ook bepaalde dingen voor jullie relatie. Samen dingen willen doen op reis is meer dan logisch, maar even alleen naar de winkel lopen moet natuurlijk ook kunnen. Laat een reis jullie ultieme relatietest zijn. En met een beetje mazzel wordt het simpelweg fantastisch.

Reageer op artikel:
Waarom je eerst samen moet gaan reizen in plaats van trouwen
Sluiten