Renée
Renée | LinkedIn Life 16 okt 2018

Smullen! De eerste beelden van First Dates zijn weer heerlijk ongemakkelijk

Ga er maar even lekker voor zitten, want de eerste beelden van First Dates 2018 zijn weer om te smullen. En met smullen bedoelen we natuurlijk dat het 1. weer ontzettend aandoenlijk is en 2. enorm ongemakkelijk, zoals je gewend bent.

Gelukkig keert First Dates in 2018 terug met een spiksplinternieuw seizoen en halleluja, wat fijn dat ze de eerste beelden naar buiten hebben gebracht. Weet je meteen dat je iedere avond klaar wil zitten om te kijken.

Eerste beelden First Dates 2018

De eerste beelden zetten natuurlijk de toon voor alle First Dates afleveringen en ja hoor, de toon is inderdaad gezet. Mensen die elkaars naam vergeten, wijntjes die in één keer naar binnen gegoten worden, om nog maar te zwijgen over het alcohol dat verspild wordt tijdens ongemakkelijke momenten.

Hopelijk zit je er klaar voor, want je gaat precies zien wat je van First Dates verwacht:

Nieuw seizoen First Dates NL!

FIRST DATES (NL) IS TERUG! Het belooft een seizoen vol hilarische, schattige en ongemakkelijke dates te worden! Met welke bingewatcher ga jij kijken? 🙉Vanaf 22 oktober élke werkdag om 19:25 bij BNNVARA op NPO 3

Geplaatst door First Dates NL op Maandag 15 oktober 2018

En hallo, knappe barman. Het is goed om hem weer te zien. Ook goed om te weten: het programma keert op 22 oktober terug en is iedere werkdag om 19:25 uur te zien op NPO 3.

Er zijn steeds meer date-cafés à la First Dates waar je knappe mannen spot

Reageer op artikel:
Smullen! De eerste beelden van First Dates zijn weer heerlijk ongemakkelijk
Sluiten