YES: de eerste beelden van The Kissing Booth deel 3

Enkele dagen nadat het tweede deel van The Kissing Booth serie uitkwam op Netflix, werd er een aankondiging gedaan voor The Kissing Booth deel 3. Yes, nu al zin in. We willen heel graag weten of Elle naar Harvard gaat met haar lover Noah of dat ze toch naar Berkley met haar bestie Lee. De releasedatum is pas in 2021, maar de eerste beelden zijn nu al verschenen op Netflix.

En het lijkt erop dat we ook iets meer over de verhaallijn te weten komen.

The Kissing Booth deel 3

Na het succes van de eerste twee films over het leven van de besties Elle en Lee kunnen wij niet wachten totdat het 2021 is en het verhaal verder kunnen beleven. De films van The Kissing Booth zijn gebaseerd op de boeken van de schrijfster Beth Reekles. In 2018 werd haar eerste boek omgetoverd tot de eerste film. Dit bleek een denderend succes te zijn. Ook de tweede film is inmiddels uitgekomen op Netflix en is even goed ontvangen als de eerste.

We kijken dus uit naar The Kissing Booth deel 3. Dit zijn de eerste beelden, enjoy:

De verhaallijn

The Kissing Booth deel 3 zal als verwacht gebaseerd worden op het één van de delen van de verhalenreeks van Beth Reekles. Toch is het nog niet helemaal duidelijk waar de film over zal gaan. De verhalen die Beth heeft geschreven lopen namelijk allemaal door elkaar heen, maar spelen zich op binnen dezelfde tijdperiode af. In deze video vertelt ze hoe de volgorde van haar boeken in elkaar zit. Dat maakt het een stuk duidelijker.

Dus als je heel geïnteresseerd bent om erachter te komen hoe het verder zal gaan met Elle en Lee, kan je de boeken alvast lezen. Dit zijn alle boeken die ze tot nu toe heeft geschreven: boek 1: The Kissing Booth, boek 2: The Beach House, boek 3: The Kissing Booth 2: Going The Distance en boek 4: The Kissing Booth: Road Trip.

En uit het aantal verhalen dat Beth heeft geschreven blijkt dat er nog veel meer romantische verhalen zijn om te verfilmen. Dus wie weet komen er nog veel meer delen van The Kissing Booth films… To be continued.

Lees ook: Deze Netflix films wil jij kijken als je The Kissing Booth geweldig vond

Reageer op artikel:
YES: de eerste beelden van The Kissing Booth deel 3
Sluiten