Is het je al opgevallen? De eerste beelden van WIDM 2021 lijken in NL te zijn opgenomen

WIDM 2021 begin bijna… Nog maar een kleine twee weken wachten en dan kunnen we genieten van een nieuw seizoen. Voor nu wachten we nog gespannen om het antwoord van de vraag: Wie doen er mee aan dit seizoen? Naast veel speculaties zullen we daar vanavond achter komen. Over de locatie van dit seizoen WIDM zijn er nog twijfels.

In eerste instantie dachten wij dat het in Tsjechië zou zijn, nu zijn er echter andere geruchten.

Locatie WIDM 2021

Eerder vertelden we jullie al over een mogelijke locatie van het volgende seizoen WIDM. Oplettende vakantiegangers kwamen namelijk WIDM-bordjes tegen in een bos in Tsjechië. Het lijkt er dus op alsof er een spel van WIDM heet plaatsgevonden op die plek.

Nu blijkt er uit deze post van het Instagram-account wieisdemolhints iets anders. Namelijk, dat dit seizoen gewoon in Nederland is opgenomen. Kijk maar voor jezelf, dit gebouw lijkt toch écht wel op de Westergasfabriek in Nederland.

Veel mensen in de reacties denken dat dit zeker waar kan zijn. Door het Coronavirus kon de productie namelijk moeilijk ergens ander heen. Daarnaast lijkt het de molloten ook een heel leuk idee, zo kan je laten zien hoe mooi Nederland is.

Toch zijn er ook een aantal mensen die vasthouden aan Tsjechië als locatie van dit seizoen WIDM 2021. Dat zou natuurlijk heel goed kunnen, of heeft de productie ons op een verkeerd been gezet met het WIDM-bordje in Tsjechië. Het is en blijft WIDM… Niets is wat het lijkt. To be continued.

Alle kandidaten worden vanavond bekendgemaakt

Vanavond om 20:30 worden de kandidaten bekendgemaakt in de allereerste aflevering Moltalk van dit nieuwe seizoen WIDM 2021. In die uitzending ontvangen Rop en Marlijn vier oud-kandidaten. Ook Rik van de Westelaken komt langs. Zeker kijken dus. Natuurlijk zullen wij morgen óok uitgebreid verslag doen.

Lees ook: Opgelet: er lijken nóg meer deelnemers bekend van WIDM 2021

Reageer op artikel:
Is het je al opgevallen? De eerste beelden van WIDM 2021 lijken in NL te zijn opgenomen
Sluiten