Molloten opgelet: de eerste twee deelnemers van WIDM 2021 lijken bekend te zijn

Het laatste seizoen van Wie is de Mol is pas net afgelopen en de speculaties over het volgend seizoen zijn alweer begonnen. Dat er een nieuw seizoen komt, is al duidelijk. We hoeven er zelfs niet zo lang op te wachten. De startdatum is in begin 2021, namelijk 2 januari. Daarnaast lijkt de locatie al te zijn gelekt. Maar da’s nog niet alles, want zouden dít de eerste twee deelnemers van WIDM 2021 zijn?

Deze twee dames waren verdacht stil in de opnameperiodes van WIDM 2021.

De eerste twee deelnemers WIDM 2021

Via het Instagram-account @wieisdemolhintsnl zijn we achter deze twee deelnemers gekomen. De fanatieke molloten zijn verschillende Instagram-accounts nagegaan in de periodes waarin de opnames van WIDM 2021 gebeurd zouden zijn. Waarschijnlijk zijn de opnames namelijk al geweest in augustus en september 2020.

De accounts van deze twee dames vielen daarbij op: Charlotte Nijs en Michelle Willemsen. Zouden ze de eerste twee deelnemers zijn van WIDM 2021?

Charlotte Nijs

Charlotte Nijs is bekend van SBS 6. Ze is politiek verslaggever bij Hart van Nederland. Hiervoor heeft ze gewerkt bij 6 Inside en NU.nl.

Charlotte heeft tijdens de opnameperiode niks gepost op Instagram en andere socialmediakanalen. Daarnaast was ze ook niet aan het werk als interviewer tijdens de mogelijke opnameperiode. Ze was verdacht stil. Is dit toeval of is Charlotte een van de eerste deelnemers van WIDM 2021?

Michelle Willemsen

De tweede kandidaat die opvalt is Michelle Willemsen. Michelle werkt op het moment bij het YouTube-kanaal van de Telegraaf. Hier werkt ze als videomaker. Zelf verschijnt ze ook in de video’s en geeft ze verslag over de meest uiteenlopende onderwerpen.

In de opnameperiode van WIDM 2021 heeft Michelle niets gepost op haar Instagram of andere social media kanalen, hoewel ze anders wel regelmatig aanwezig is op social media. Ze was daarnaast ook niet te zien op het YouTube-kanaal van de Telegraaf. Zal dit betekenen dat Michelle een van de deelnemers is van het volgende seizoen WIDM 2021?

Reageer op artikel:
Molloten opgelet: de eerste twee deelnemers van WIDM 2021 lijken bekend te zijn
Sluiten