Oeh: dít is er allemaal gebeurd tijdens het eerste kampvuur in Temptation Island: Love or Leave

De dames kregen in de Temptation Island aflevering vandaag voor het eerst beelden te zien van de mannen tijdens het kampvuur. Vooraf waren de dames onwijs zenuwachtig, zij hadden zich namelijk wel redelijk goed gedragen. Hoe zit dat bij de mannen? Denken ze nog aan hen en welke keuzes hebben ze gemaakt? Wij kunnen jullie vertellen dat het tijdens het eerste kampvuur van Temptation Island er hard aan toe ging.

Wij vertellen jullie alles wat we weten.

Het eerste kampvuur Temptation Island

HEFTIG – zo kunnen we het eerste kampvuur van Temptation Island samenvatten. Jeetje, de eerste relaties lijken al tot een einde te komen.

1. Het kampvuur voor Denise

Denise kwam er in de eerste paar dagen van Temptation Island achter dat ze persoonlijk onwijs is gegroeid. Ze voelt zich nu veel sterker en meer zelfverzekerd. Daarnaast is ze er ook achter gekomen dat ze echt nog niet klaar is met Marco.

Tijdens het kampvuur ziet Denise de beelden van Macro samen met Anne, de single waar Marco een goed klik heeft. Denise is blij dat Marco zich zo openstelt en ze schrikt niet van de opmerkingen die hij maakt. Ze maakt zich geen zorgen, ook niet over de opmerking: “Dit is nog gevaarlijker dan Mallorca” – van Marco. Dit slaat op de periode tussen Marco en Denise waarin Marco op vakantie ging naar Mallorca met zijn vriend. Vanaf dat moment is hij gaan twijfelen of hij wel in een relatie wil zitten.

2. Temptation Island Gulcin

Gulcin is onwijs zenuwachtig voor het kampvuur van Temptation Island. Niet omdat ze bang is dat Soreilis iets verkeerd heeft gedaan, maar omdat ze hem zo mist en hem graag weer wilt zien.

Na de eerste beelden barst Gulcin al in tranen uit. “Ik kan het niet aan, Karina” – zegt ze. Hoewel er helemaal niets ergs gebeurd, Soreilis is juist heel lief en vertelt dat hij Gulcin ook mist. Dit stelt Gulcin gerust.

Wat zal er verder gebeuren tussen de twee? Het lijkt alsof ze allebei alleen open staan voor elkaar… Aan het einde van deze aflevering vraag Soreilis aan Kai of hij iets mag vragen – zal dit het begin zijn van de voorspelde exit van dit koppel uit Temptation Island? We gaan het volgende week zien …

3. Het kampvuur voor Jaydi

Voor Jaydi was dit Temptation Island kampvuur het meest heftig. Ze kreeg verschillende beelden te zien van Sonny en hoe hij zich gedraagt. Tijdens het kampvuur houdt Jaydi zich nog groot en verdedigt ze Sonny zelfs. Hier heeft ze later spijt van… Terwijl ze uithuilt bij Ricky, vraag ze zich af waarom hij zich zo respectloos gedraagt tegenover haar en waarom ze voor hem opkwam.

Zal dit het einde zijn van hun relatie?

4. Temptation Island Karina

Ook Karina krijgt de heftige beelden te zien van Gregory. Ze reageert vooral verbaast en boos – waarom gedraagt hij zich zo als een klein kind. Ze is helemaal niet blij met de seksistische opmerkingen die hij maakt en snapt niet hoe hij zich zo kan gedragen. Karina realiseert zich dat dit misschien het einde van hun relatie kan zijn.

Karina vindt niet dat Gregory genoeg aan haar denkt voordat hij handelt. “Er is gewoon een punt waarom ik niet meer kan, dan is het klaar”.

Lees ook: Wacht, wat?! Jaydi van Temptation Island zag er vroeger heel anders uit

Reageer op artikel:
Oeh: dít is er allemaal gebeurd tijdens het eerste kampvuur in Temptation Island: Love or Leave
Sluiten