Voor het eerst wimperextensions laten zetten? Lees dan eerst dit artikel

Iedere dag wakker worden met prachtige, volle wimpers. Is het stiekem niet de droom van iedere vrouw? Grote kans dat jij en je vriendinnen ongetwijfeld het onderwerp wimperextensions hebben besproken. Maar is het nu écht de moeite waard? Dat bepaal je na het lezen van dit artikel.

Er is veel informatie te vinden over wimperextensions. De meningen over dit onderwerp zijn erg verdeeld. Daarom is het wel zo handig om je eerst goed in te lezen en bij Beautify ben je daarvoor aan het goede adres.

Alles wat je wil weten over wimperextensions

Alles wat je wil weten over wimperextensions vertellen we je in dit artikel. Lees de volgende punten woord voor woord om voor jezelf te bepalen of het iets voor je is:

1. Je bepaalt zelf hoe het eindresultaat eruitziet

Als je je wenkbrauwen laat doen, leg je al je vertrouwen in de handen van de wenkbrauwdame. Dat is bij wimperextensions in zekere zin ook zo, maar uiteindelijk heb je wél zelf gekozen voor de wimpers.

Je hebt namelijk keuze uit veel verschillende soorten, waardoor je het eindresultaat dus zelf bepaalt.

2. Je bent een uur (of twee) kwijt per drie-vier weken

Het scheelt je enorm veel tijd in de ochtend als je opstaat met fleeky wimpers. Maar ergens compenseer je wel de tijd. Het laten zetten van een nieuwe set kost je ongeveer een uur (of twee) en deze vul je iedere drie à vier weken bij.

3. Je kunt ‘gewoon’ make-up dragen

Sommige vrouwen denken dat wimperextensions en make-up niet samengaan, maar dat is niet waar. Make-up dragen is geen probleem en met de juiste remover is het eenvoudig om je gezicht weer te reinigen.

4. Je wimpers kunnen afbreken

Het is de grootste angst voor velen en het is ook gegrond. Je eigen wimpers kunnen lijden onder de wimperextensions. Je hebt het deels zelf in de hand. Als je bijvoorbeeld zelf de nepwimpers eruit trekt is het niet zo gek als je je natuurlijke wimpers meeneemt.

Zorg er in ieder geval voor dat je je wimpers laat zetten door iemand die er verstand van heeft en professioneel is. Goedkoop is duurkoop.

5. Je laat het professioneel verwijderen

Wie zo goed mogelijk voor haar wimpers wil zorgen laat de wimperextensions professioneel verwijderen. Dit is de makkelijkste en beste manier voor je wimpers. Of laat ze zelf uitvallen, dat is ook een optie.

7 x de állerbeste tips voor adembenemend mooie wimpers

Reageer op artikel:
Voor het eerst wimperextensions laten zetten? Lees dan eerst dit artikel
Sluiten