Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 2 dec 2017

Altijd al T-shirts willen ontwerpen? Bij Levi’s print bar ben jij de designer

Levi's heeft niet alleen broeken die je nooit van je leven meer uit wil doen, maar ook t-shirts die je overal bij aan kunt doen. En nu kun je de designer in jezelf naar boven halen en zelf een uniek exemplaar ontwerpen. En dat gewoon in Amsterdam of Den Haag.

Als je ooit wel eens je eigen T-shirt wil ontwerpen, waarvan de print ook echt lang blijft zitten, dan kan die droom werkelijkheid worden. Levi’s makes it happen.

Levi’s opent eerste print bar

Vers van de pers opent Levi’s op zaterdag 9 december om 10.00 uur de allereerste print bar op Kalverstraat 167-169 in Amsterdam. En ook op Spuistraat 6 in Den Haag gaat een print bar komen. De bar heeft een soort vergroot iPad waar je je T-shirt op kunt ontwerpen. En de mogelijkheden waar je uit kunt kiezen, zijn bijna ontelbaar.

Uiteraard begin je met het batwing-logo. Dat wat de T-shirts van Levi’s zo herkenbaar maakt. Je kunt je naam of woonplaats boven het logo toevoegen, het logo verkleinen en voorzien van jouw initialen of het logo vullen met een speciaal grafisch ontwerp. En wat je ook kunt doen, is een bijzonder stadsontwerp van bijvoorbeeld de skyline van een stad boven het logo plaatsen.

Eenmaal tevreden met het ontwerp? Dan wordt het op een T-shirt gedrukt en kun je met trots zeggen dat je het T-shirt helemaal zelf bedacht hebt. Klinkt allemaal super tof.

En om het nog leuker te maken, kun je tijdens de opening op 9 december in Amsterdam samen met Lizzy van der Ligt het T-shirt ontwerpen. Wel even zorgen dat je één van de tien eerste mensen in de rij bent.

Inspiratie nodig? Lookbook: de mooiste en grappigste statement T-shirts van dit moment

Reageer op artikel:
Altijd al T-shirts willen ontwerpen? Bij Levi’s print bar ben jij de designer
Sluiten