Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 6 apr 2018

6 x herkenbaar als je je eerste tattoo laat zetten

Eindelijk is het zo ver. Je hebt zó naar deze dag uitgekeken. Weken geleden liep je voor het eerst een tattooshop binnen om voor jezelf een afspraak te maken. En vandaag krijg je eindelijk je eerste tattoo. Deze zes dingen zijn sowieso herkenbaar voor jou na vandaag:

1. Ga je dit écht doen?

Vlak voordat je je eerste tattoo laat zetten vragen je vriendinnen en ouders nog honderd keer of je het écht wel zeker weet. En jaaaa, je hebt hier al heel erg lang over nagedacht en je wacht al weken op de afspraak. En natuurlijk weet je zeker dat je dit echt gaat doen want het wordt iets heel bijzonders.

2. Je bent toch wel zenuwachtig

Nu het eenmaal zo ver is ben je toch wel zenuwachtig. Want hoe veel pijn doet het nou echt? Je hebt vast wel eens geprobeerd om met de punt van een potlood of een vork op je hand te drukken. Maar nee, we kunnen je vertellen zo voelt het niet.

De meeste mensen nemen de eerste keer een kleinere tatoeage en dat doet sowieso niet zoveel pijn. Relax, het valt echt reeeeuze mee.

3. Je voelt je super cool

Zodra je één voet binnen zet in de tattooshop voel je je best wel stoer. Je hebt het lef om een tattoo te laten zetten en dat ga je nu gewoon even doen. Óf omdat het onwijs belangrijk voor je is óf omdat je het gewoon super mooi vindt.

Jij bent echt een chick with balls, en je bent ook wel een beetje trots op jezelf. Zeker als je de eerste bent van je vriendinnengroep en iedereen stiekem best wel een beetje jaloers op je is.

4. Krijg je hier geen spijt van?

Uit onderzoek van Beautify blijkt dat je mét tatoeages wordt gezien als zelfverzekerder, ambitieuzer en socialer dan wanneer je geen tatoeages hebt. Toch heb je altijd wel vriendinnen die nog een paar keer benadrukken dat tattoos echt voor altijd op je lichaam blijven staan. Ja duhhh, dat wil je juist.

5. Het moet worden vastgelegd

Je neemt een hele club vriendinnen mee met camera’s want jouw eerste bezoekje aan de tattooshop moet natuurlijk worden vastgelegd. Anders gaan al je Facebookvrienden van de basisschool echt niet geloven dat jij dit hebt gedaan.

Je kunt je nu al verheugen op het plaatsen van je eerste foto waarin je de wereld laat weten dat je een tattoo hebt laten zetten. Woehoeee.

6. Je wilt er nog meer na vandaag

En als de eerste tatoeage er dan op staan weet je zeker dat dit niet de laatste is. Ja, het is echt waar. Als je eenmaal aan tattoos begint ben je meteen verslaafd.

Reageer op artikel:
6 x herkenbaar als je je eerste tattoo laat zetten
Sluiten