Renée
Renée | LinkedIn Life 14 dec 2018

Dit zijn de verleiders die harten gaan breken in Temptation Island

Jahaaaa, het is bijna weer zover. Je lievelingsprogramma keert bijna terug op televisie. Hoog tijd om de eerste verleiders van Temptation Island 2019 bekend te maken en geloof ons, deze mensen gaan harten breken.

Temptation Island 2019 begint in februari. Je hoeft dus nog maar twee maanden te wachten voor jij met je vriendinnen kan duiken in alle liefdesdrama’s die in het paradijs afspelen. Maar ook niet geheel onbelangrijk: welke verleiders leggen het vuur aan de schenen van de koppels?

Temptation Island 2019 verleiders

De eerste verleiders van Temptation Island 2019 zijn bekendgemaakt en YES, dit is precies het moment waarop je aan het wachten was. RTL Boulevard maakte de volgende kandidaten bekend:

Emma

De Vlaamse verleidster Emma is één van de vrouwen die van plan is om het de mannen héél moeilijk te maken. Sterker nog, ze is ‘vastbesloten’ om de hoofden van de mannen op hol te laten slaan.

jietse temptation island 2019

Jietse

De mooie ogen en strakke kaaklijn van de Vlaamse Jietse gaan voor heel wat problemen zorgen in de villa. Hij zet in het nieuwe seizoen alles op alles om de vrouwen te imponeren. Daarmee bedoelt hij waarschijnlijk relaties stukmaken.

kimberley temptation island 2019

Kimberley

Met Kimberly heb je eerder al kennisgemaakt. Zij heeft de eer om zichzelf de allereerste verleidster van het nieuwe seizoen te noemen. De Belgische schone is bevriend met ex-verleiders Billy en Andrea, dus ze weet precies hoe het eraan toegaat.

Dit is de eerste verleidster van het nieuwe seizoen van Temptation Island is en ze is waanzinnig knap

RTL Boulevard

Reageer op artikel:
Dit zijn de verleiders die harten gaan breken in Temptation Island
Sluiten