Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 22 mei 2018

Heet nieuws! Dit zijn de eerste verleiders van Temptation Island VIPS

Joe joe, de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS waren natuurlijk al even bekend. Maar hallo, er is nog meer héét nieuws. We kunnen nu namelijk eindelijk onthullen wie de verleiders (en verleidsters) van het eerste VIP-seizoen zijn. Of nou ja, bijna allemaal.

Het Temptation Island VIPS seizoen wordt binnen een paar weken al op Videoland uitgezonden, dus het is de hoogste tijd om de verleiders eens voor te stellen. Deze mensen gaan het vuur aan de schenen van onder andere Rosanna en Niels leggen…

Temptation Island VIPS verleiders

Eén ding is zeker: we zaten er niet naast met onze speculaties over de Temptation Island VIPS verleiders, maar daarover morgen meer. Dit is wat we tot nu toe weten. Bereid je voor op héél veel olie en keiharde buikspieren.

temptation island vips verleiders

1. Thies

De sexy blik die Thies in de camera probeert te werpen heeft ‘ie vaker geoefend. Hij is namelijk niet alleen student online marketing, maar ook nog eens model.

Thies op Instagram.

temptation island vips verleiders

2. Karim

Danser, model, personal trainer… Als je Karim ziet snap je wel dat hij dit allemaal kan. We zijn héél benieuwd of hij ‘verleiden’ ook aan zijn Instagram bio kan toevoegen.

Karim op Instagram.

temptation island vips verleiders

3. Vince

Tattoomodel Vince MOET wel gecast zijn om Rosanna het hoofd op hol te brengen. Hij lijkt namelijk semi op verleider Alex met wie ze in 2017 het bed indook.

Vince op Instagram.

temptation island vips verleiders mike

4. Mike

RTL beweert dat er over Mike maar weinig bekend is. Gelukkig leer je hem vanaf 7 juni – als het goed is – een stuk beter kennen. In het dagelijks leven is ‘ie in ieder geval assistent manager bij een kledingwinkel.

temptation island vips verleiders

5. Dorien

Verleidster Dorien wordt omschreven als een Angelina Jolie look-a-like en we weten allemaal dat veel mannen weg zijn van deze knappe actrice. Ze was eerder al te zien in Voetbalvrouwen en Moordvrouwen. Wie weet zijn haar verleidskills wel net zo moordend. ?

Dorien op Instagram.

temptation island vips verleiders

6. Kelly

Kelly was in een ver verleden al eens te zien bij RTL. Ze deed mee aan het programma Oh Oh Europa en timmert inmiddels als DJ aan de weg.

Kelly op Instagram.

temptation island vips verleiders

7. Danique

Hoewel er geen Vlaamse koppels meedoen komt Danique wél uit België. De meid heeft een eigen schoonheidssalon en entertainmentbureau, dus stilzitten doet ze in ieder geval niet.

Danique op Instagram.

temptation island vips verleiders

8. Fabiola

HNTM fans kennen Fabiola wel. Je moet dan wel even goed graven in je geheugen, want ze werd ooit tijdens de eerste aflevering al weggestuurd. Hoe dan ook, misschien heeft ze bij Temptation Island VIPS meer succes.

Fabiola op Instagram.

PS: Houd Beautify in de gaten, want er zijn nog méér verleiders die hun opwachting in Mexico maakten.

Reageer op artikel:
Heet nieuws! Dit zijn de eerste verleiders van Temptation Island VIPS
Sluiten