Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 nov 2017

ALARM!!! De allereerste verleidster die meedoet aan Temptation Island is bekend

Nog heel eventjes geduld en ons favoriete guilty pleasure programma is terug op tv. Het programma waar ons hart sneller van gaat kloppen, waar we rode oortjes van krijgen en wat onze ondeugende kant naar boven haalt. Want geef toe, we smuller er allemaal van als de koppels de fout in gaan.

Begin volgend jaar zullen we weer getuige zijn van de relatietest van de koppels op het tropische eiland. Helaas weten we nog niet wie deze koppels zijn die de tijd van hun leven zullen hebben in Temptation Island. Maar, de allereerste verleidster is wel al bekend.

De eerste verleidster die meedoet aan Temptation Island is bekend

De programmamakers houden hun lippen nog stijf op elkaar als het gaat om de deelnemers. Maar het Belgische Weekblad TV Familie lukte het toch om vast de identiteit van één van de verleidsters te achterhalen.

Een bron vertelde aan het blad dat het gaat om Yana D. Ze is blond, heeft tattoos en, ja, een flinke voorgevel. Volgens de bron lijkt ze verdacht veel op Pommeline. Dat belooft wat.

Yana mag zelf nog niet vertellen of de geruchten kloppen en of ze inderdaad meedoet aan het programma. Maar ze postte in ieder geval opvallend veel foto’s op een tropisch eiland op haar Instagram pagina de laatste tijd. En dat zou zomaar eens de Thaise plek kunnen zijn waar Temptation Island wordt opgenomen.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

We houden je natuurlijk op de hoogte van al het Temptation Island nieuws. Hou ons in de gaten, om alles als eerste te weten.

Zet in de tussentijd deze datum maar in je agenda: EINDELIJK!! Dit is wanneer Temptation Island weer op televisie komt

Reageer op artikel:
ALARM!!! De allereerste verleidster die meedoet aan Temptation Island is bekend
Sluiten