Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 24 feb 2018

Probeer niet gek te worden: er bestaan eetbare bruisballen voor in je tequila

Hallootjes, alcohol drinken is zojuist nog leuker geworden. Je had nog geen idee dat je het nodig had in je leven, maar er bestaan eetbare bruisballen die van je tequila een heerlijke cocktail maken.

Als je gek bent op bruisballen en alcohol hebben we zojuist je gouden combinatie gevonden. Er zijn nu ein-de-lijk bruisballen die je wél in je mond mag stoppen. Die eetbare bruisballen heten trouwens Margarita Fizzers. Het is dus niet een bruisbal die je in bad gooit, maar in een glas.

Eetbare bruisballen

Nu vraag je je ongetwijfeld af waar die eetbare bruisballen uit bestaan en hoe je het gebruikt. Het zit zo: de ingrediënten zijn ingrediënten die ook gebruikt worden om margarita’s te maken. Drop het in een glas tequila, et voilà: je bruisende cocktail is een feit.

Verschillende smaken

De bruisballen komen in verschillende smaken. Wat dacht je bijvoorbeeld van passievrucht? Daarnaast zijn er ook de smaken jalapeño, lychee en chiazaad, tomaat en tijm, bleekselderij en vlierbloesem en sinaasappel marmelade met sherry.

Helaas is deze bijzondere bruisbal nog niet in de winkel te verkrijgen. Maar hé, als er veel mensen enthousiast zijn wordt dit misschien wel werkelijkheid. Bottoms up.

Reageer op artikel:
Probeer niet gek te worden: er bestaan eetbare bruisballen voor in je tequila
Sluiten