Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 4 november 2017

Proosten maar! Er is Efteling-bier op komst en jij mag verzinnen hoe het drankje gaat heten

De Efteling verscheen waarschijnlijk voor het eerst op je netvlies toen je nog een klein meisje was. Omdat je maar niet uitgekeken was, volgden meerdere bezoekjes. En ook in je tienerjaren of als twintiger heb je vast nog eens een dagje uitgetrokken om naar het pretpark te gaan. En dat snappen we. Niet alleen voor de attracties, maar ook voor het bier. Speciaal Efteling-bier.

Het aantal speciaal biertjes is de komende jaren alleen nog maar meer geworden. De verschillende smaakjes groeien als paddenstoelen uit de grond en het betekent alleen maar meer genieten. Ook de Efteling doet mee met speciaal Efteling-bier voor vakantiepark het Loonsche Land.

Exclusief Efteling-bier

Hoe de inhoud van het flesje precies gaat smaken, weet nog niemand. Wat we wel weten is dat het Efteling-bier uitsluitend in het pretpark zelf te halen is en dat jij de naam voor het biertje mag verzinnen. De namen ‘Goudslokje’, ‘Het Loonsche Goud’, ‘Sprookjesbier’ en ‘Holle Bolle Gist’ doen al mee aan de wedstrijd. Dat je het even weet.

Meedoen is heel simpel. Je gaat naar de Facebookpagina van de Efteling en zoekt naar het bericht waarin fans opgeroepen worden om een naam in te sturen. Je zet jouw naam in de comments en wie weet, hef jij binnenkort wel als allereerst het Efteling-bier. Gaaf.

Heb je deze attractie al in levende lijve meegemaakt? Yihaa! Er komt een nieuwe Efteling attractie die minstens zó magisch is als de Droomvlucht

Reageer op artikel:
Proosten maar! Er is Efteling-bier op komst en jij mag verzinnen hoe het drankje gaat heten
Sluiten