Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 11 jun 2018

Cheers! De Efteling opent de Corona Bar met cocktails en nacho’s

De Efteling was al leuk, maar het wordt alleen maar leuker. De Efteling opent binnenkort namelijk de Corona Bar en daar kan je heerlijke cocktails drinken en knapperige nacho’s eten.

De Efteling is één van de allerleukste uitstapjes en dan ook nog eens in eigen land. Of je nu met je besties, lover of nichtje gaat: het is sowieso een leuke dag. Voor volwassenen wordt het alleen maar leuker, want je kunt bijna terecht bij de Corona Bar.

Efteling Corona Bar

Vanaf begin juli is de Corona Bar een feit. Hier haal je zomerse hapjes – waaronder nacho’s – en heerlijke drankjes – hallo cocktails! -. Het barretje is op het pleintje bij de wildwaterbaan Piraña, het sfeertje is Zuid-Amerikaans en reuze gezellig.

Je kan er Mojito’s drinken zonder alcohol voor 3,50 euro, frisdrank krijgen voor 2,80 euro, nacho’s met salsa – kaas of quacamoledip bestellen voor 3,95 euro en uiteraard de Corona. Want eerlijk, daar kom je voor.

Misschien is het een leuk idee om het barretje te bezoeken terwijl jij en je date de Efteling verkennen. De Efteling heeft namelijk iets leuks in petto voor alle singles. Meer hierover, lees je in dit artikel.

Reageer op artikel:
Cheers! De Efteling opent de Corona Bar met cocktails en nacho’s
Sluiten