Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 15 januari 2020

Een sprookje dat uitkomt: jij en je vriendinnen kunnen deze zomer kamperen in de Efteling

Hoewel we in Nederland geen Disneypark hebben, komt de Efteling natuurlijk wel het meest in de buurt. In dit pretpark kun jij je makkelijk een weekend vermaken met je vriendinnen en het doet jullie ook nog eens denken aan vroeger. Willen jullie dit gevoel herbeleven? Dat kan. Je kunt namelijk een overnachting winnen op de Efteling camping.

Het zou een waar sprookje zijn om met je beste vriendinnen te overnachtingen in de Efteling. Het pretpark heeft een toffe winactie opgezet om ons de kans te geven zo’n kampeerweekend te winnen. Waar wacht je nog op?

Kamperen in de Efteling

Als je een keer in de Efteling wilt kamperen, is dit je kans. Het gaat namelijk maar één keer gebeuren dat wil jij ongetwijfeld niet aan je neus voorbij laten gaan. In het Sprookjesbos worden zes tentjes voor twee personen opgezet. Daarnaast kun je kamperen onder de Vliegende Hollander of bij Max & Moritz (de nieuwste attractie in de Efteling).

Het zijn natuurlijk geen ‘gewone’ tentjes maar glamping tentjes. Dat betekent dat je wel enige luxe tot je beschikking hebt. Laat maar komen dat weekendje weg met je vriendinnen.

overnachten in de efteling
Bron: Efteling

Wil jij dit winnen?

Wat moet je daarvoor doen? Een héle goede motivatie hebben. Plan dus maar vast een brainstorm avond in met je vriendinnen want jullie willen dit natuurlijk winnen. Je motivatie kun je insturen op deze website. Fingers crossed.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Een sprookje dat uitkomt: jij en je vriendinnen kunnen deze zomer kamperen in de Efteling
Sluiten