Renée
Renée | LinkedIn Life 16 okt 2018

Je lievelingsspel Monopoly heeft nu een sprookjesachtige Efteling editie

Aaaaah, verzamel je vriendinnen en schudt de kaarten, want het is weer tijd om een spel te spelen. Jullie lievelingsspel Monopoly is er nu in een Efteling versie en je weet wat dat betekent… Efteling Monopoly willen jullie nu nog in je bezit krijgen.

Het meest gespelde bordspel ter wereld is nú namelijk pas echt compleet. Met Efteling Monopoly kun je weer eens laten zien dat jij de beste speler (of slechtste verliezer) ooit bent.

Efteling Monopoly

Efteling Monopoly is natuurlijk ietsje anders dan het origineel. Je koopt geen straten, maar attracties waardoor je meteen je best gaat doen om Droomvlucht of Python in je bezit te krijgen. En oefen alle Efteling weetjes maar, want die beantwoord je met de Kanskaarten en Algemeen Fonds kaarten.

Om het sprookje helemaal compleet te maken kun je de Efteling hotels kopen (zoals Bosrijk) en speel je met Efteling geld. Watttt? Nu weet je helemaal wat je op je wensenlijstje zet voor de feestdagen.

Wat kost dat?

Efteling Monopoly kost 55 euro en is te koop bij Efteldingen, Marskramer en Jokies Wereld. Als je nog even geduld hebt kun je het vanaf 1 november ook kopen bij onder andere Bol.com. We hebben nu al zin in een spelletjesavond.

Er bestaat een Monopoly drankspel en dat wil je vanavond spelen

Efteling

Reageer op artikel:
Je lievelingsspel Monopoly heeft nu een sprookjesachtige Efteling editie
Sluiten