Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 21 sep 2018

Hallo vriendinnen uitje! De Efteling gaat uitbreiden én er komt een nieuw sprookje

We durven met zekerheid te zeggen dat attractiepark de Efteling absoluut de fijnste plek in Nederland is. Mocht je al zoveel bezoekjes hebben gebracht en er beetje op uitgekeken zijn (snappen we eigenlijk niet) dan is er goed nieuws: de Efteling gaat enorm uitbreiden én er komt een nieuw onderdeel in het Sprookjesbos.

De Efteling breidt uit

Is er een plek op aarde waar we liever naartoe gaan dan de Efteling? Niet echt. Toen we daarom hoorden over de plannen van het attractiepark om uit te breiden, waren we meteen mega enthousiast.

Er waren in eerste instantie veel zorgen van bewoners en de gemeenteraad omdat een groter park meer drukte zou betekenen. Toch heeft uiteindelijk iedereen toestemming gegeven voor de uitbreiding van de Efteling.

De Efteling gaat ten oosten met drie hectare uitbreiden en ten westen met vijf. Dat betekent voor ons natuurlijk meer attracties. Tijd voor een vriendinnen uitje dus, want dit willen we zien.

Nieuwe attracties

In 2020 wil het attractiepark de eerste nieuwe attractie openen, dus we moeten nog wel eventjes geduld hebben. De details over de attractie zijn nog strict geheim, maar dat wordt vast en zeker binnenkort bekendgemaakt.

Wat ook vandaag naar buiten is gebracht, is dat de Efteling het sprookje De Zes Zwanen toe gaat voegen aan het Sprookjesbos. Daarmee heeft het Sprookjesbos maar liefst dertig magische sprookjes. Je moet nog wel een beetje geduld hebben, want De Zes Zwanen is vanaf de herfst van 2019 te zien.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Jij en je vriendinnen kunnen oud & nieuw in de Efteling vieren

Nieuwsblad

Reageer op artikel:
Hallo vriendinnen uitje! De Efteling gaat uitbreiden én er komt een nieuw sprookje
Sluiten