Ehm… Asos verkoopt een ketting met ‘sausage’ en iedereen vindt het raar

Als je kind was in de nineties zul je het je ongetwijfeld nog herinneren: de kettinkjes met je naam erop. De ketting zelf was een strakke veter en met zilveren letters kon je dan je naam rijgen. Briljant. Vonden we toen. En wat nu wereld verovert: een ketting met het woord ‘sausage’. Juist ja.

Sausage chocker

We stonden zelf ook even op ons hoofd te krabben toen we dit voor het eerst zagen. Want ja een ketting met letters waarop staat ‘worst’ dat is toch wel een tikkie vreemd.

Whyyy?!

Asos verkoopt de ketting voor 14 euro. Maar de grote waarom-vraag hebben we helaas nog niet kunnen beantwoorden. Want spreek je met de choker je liefde uit voor het mannelijk apparaat? Is dit dan niet onwijs vrouwonvriendelijk?

Of is het slechts een manier om uit te drukken dat je geen vegetariër bent? Kan ook best handig zijn misschien. Als je iemand bent waarvan andere mensen de hele tijd aannemen dat je geen vlees eet, terwijl je super veel van biefstuk en van ja, worst houdt.

Of misschien is dit voor mensen die ontzettend vaak de vraag ‘of je worst lust’ hebben gehoord. En hier helemaal klaar mee waren.

We weten het niet. Maar, een schrale troost. Niemand schijnt het te weten.

Wil je mensen in verwarring brengen? Koop ‘m dan vooral hier.

Ook hilarisch: Glamourladies opgelet! Dit accessoire voor je auto gaat je intens gelukkig maken

Reageer op artikel:
Ehm… Asos verkoopt een ketting met ‘sausage’ en iedereen vindt het raar
Sluiten