Ehm, blijkbaar kunnen we nu allemaal stoppen met roken tijdens onze slaap

Bij je eerste kop koffie in de ochtend, om even aan je dagelijkse bezigheden op je werk te ontsnappen, na een potje steamy sex en vooral heel vaak omdat het 'zo gezellig' is. Wil jij toch stoppen met roken maar ben je liever lui dan moe? Steek dan snel je laatste sigaret aan want jij gaat heel blij worden van het volgende nieuws..

Uit een recente studie bij 66 smoking souls blijkt dat stoppen met roken tijdens je slaap werkelijk een optie is. (We weten het, klinkt bijna te mooi om waar te zijn.)

De 66 proefkonijnen kregen onbewust tijdens hun slaap vlagen van sigarettenrook gevolgd door stank van rotte vissen of eieren. Ja, best wel nasty maar allemaal voor een goed doel. Ze werden blootgesteld aan deze aroma’s tijdens fase twee tijdens hun dutje. Even voor de duidelijkheid, fase twee tijdens je slaap staat in het teken van levenslessen (HA!) die je in het dagelijkse leven niet wil of kan omarmen.

Wat bleek? De 66 proefkonijnen rookten die week gemiddeld 34 procent minder dan de week daarvoor. Ja we zien je al hoofdrekenen, in plaats van de 57 sigaretten die je rustig per week weg pafte zijn het er nu nog maar een schamele 35.

Wij kunnen niet wachten totdat deze stopmethode op de markt komt, goed voor je gezondheid én je portemonnee.

Reageer op artikel:
Ehm, blijkbaar kunnen we nu allemaal stoppen met roken tijdens onze slaap
Sluiten