Ehm wat? Wiet in je vayaya kan blijkbaar helpen tegen menstruatiekramp

Ongesteld zijn is geen pretje. Vooral die krampen in je buik en onderrug kunnen je hele dag verpesten. Een paracetamolletje kan de pijn verzachten. Maar je kunt ook deze heel nieuwe manier van pijnbestrijding testen: wiet.

Ja, je leest het goed. In Amerika heeft een bedrijf een pil ontwikkeld met de werkzame stoffen uit cannabis, die menstruatiepijn tegen gaat. Het is hetzelfde bedrijf dat eerder al wietglijmiddel op de markt bracht, Floria. In dat glijmiddel zit de stof THC en je hoogtepunt zou er nog véél fantastischer van worden. Halleluja.

Wiet in je vayaya

Nu kan je vagina ook high worden zónder dat je daarvoor seks hebt. Met een zetpil. Of nou ja, een vaginapil. De capsule werkt als een tampon en is gemaakt van biologisch cacaoboter, THC, de belangrijkste psychoactieve stof in cannabis, en CBD, een stof die de afbraak van THC remt.

Het medicijn wordt direct opgenomen in de bloedbaan en werkt daarom sneller dan een pilletje wat je doorslikt. Cannabis zou de spieren helpen ontspannen, waardoor die vervelende kramp razendsnel is verdwenen. Bovendien werkt de pil vrij lang, bijna een dag, terwijl een paracetamol na een paar uurtjes weer is uitgewerkt.

Het klinkt te mooi om waar te zijn. Je vagina en baarmoeder voelen zich happy én je kunt nog prima normaal functioneren, want je zult niet stoned worden van de nieuwe pil. Durf jij het aan?

LEES OOK: Ongesteld zijn sucks, maar met deze tips valt het allemaal reuze mee

Reageer op artikel:
Ehm wat? Wiet in je vayaya kan blijkbaar helpen tegen menstruatiekramp
Sluiten