Ehm? Wenkbrauwen tatoeëren wordt steeds populairder

Wenkbrauwen zijn al enige tijd hét gespreksonderwerp voor vrouwen. Waar het woord wenkbrauw vrijwel nooit viel, is het nu iets wat jouw gezicht dusdanig vormt dat je er wel aandacht aan moét besteden. Voor degene die het voor eens en altijd goed willen doen is er nu een nieuwe rage: je wenkbrauwen tatoeëren.

Oké, permanente make-up bestaat natuurlijk allang. Zo laten er bijvoorbeeld meerdere mensen een permanente eyeliner tatoeëren (nooit meer met trillende handjes lijnjes trekken en vlekken). Maar een brow tattoo was nooit een onderwerp van gesprek, tot nu.

Natuurlijk komt ook deze trend overgewaaid vanuit Korea. Het betreft een semi-permanente tatoeage waardoor je een geruime tijd een perfecte wenkbrauw zal hebben. Inderdaad, iets minder eng dan permanent getatoeëerde wenkbrauwen. Het is voor Koreaanse vrouwen de manier om een subtiele naturel wenkbrauw te krijgen, al kun je natuurlijk zelf de vorm bepalen.

Picture this: nooit meer gepiel met borsteltjes, wenkbrauwpoeder, gel, potloden en andere wenkbrauw make-upjes. Nooit meer epileren en per ongeluk teveel plukken, nooit meer uren voor de spiegel in een poging twee gelijke wenkbrauwen te krijgen, en als laatste hoeven we ook niet meer jaloers te zijn op Cara Delevingne. Klinkt toch wel érg goed. Vind je niet? De vraag die openstaat is hoeveel pijn je ervoor over moet hebben. Maar ach, wie mooi wil zijn moet pijn lijden toch?!

Kun je je bijna niet voorstellen dat het mooi wordt?! Dan is het goed om het verschil te begrijpen tussen ‘make-up’ tatoeages en ‘gewone’ tatoeages. Tatoeages op je lichaam worden uitgevoerd met inkt terwijl ‘make-up’ tatoeages worden uitgevoerd met pigmenten waardoor het effect zeer natuurlijk is. ‘Make-up’ tatoeages zijn bedoeld om make-up te vervangen en op zo’n manier dat het de sterke punten in je gezicht benadrukt.

De semi-permanente wenkbrauw tatoeages blijven ongeveer een jaar tot twee jaar mooi, en daarna hebben ze weer een touch-up nodig. Zou jij het doen?

Reageer op artikel:
Ehm? Wenkbrauwen tatoeëren wordt steeds populairder
Sluiten