Renée
Renée | LinkedIn Love 16 jul 2018

7 gekke dingen die vrouwen doen die mannen stiekem zo leuk vinden

Je weet dat je jouw prins op het witte paard hebt gevonden als je compleet jezelf bij hem kunt zijn. Zonder gêne geef jij alles wat je maar te bieden hebt. Zélfs als je je een beetje schaamt voor je gekke kanten. Maar maak je geen zorgen, mannen vinden deze eigenschappen van jou juist hartstikke leuk:

Eigenschappen die mannen zo leuk aan jou vinden

Geloof het of niet, die dwaze eigenschappen van jou vindt hij ontzettend leuk. De volgende karaktertrekjes hoef je voor hem echt niet te verbergen.

1. Slechte grappen maken

Hoe slechter de grap, hoe verliefder hij op je wordt. Als hij ontzettend om jouw flauwe humor lacht moet je jezelf vooral niet inhouden.

2. Gekke dansjes tijdens het uitgaan doen

Een man vindt het aantrekkelijk als je compleet jezelf bent zonder je iets van anderen aan te trekken. Durf jij zelf lelijk te dansen tijdens het uitgaan? Dan kan hij niets anders dan je een glimlach toewerpen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen: 14 x rare dingen die je alleen doet als je alleen woont

3. Niet even knappe selfies sturen

Hallo, als hij je niet super schattig vindt als je een lelijke selfie stuurt, dan weten we het ook niet meer. Hij wéét al hoe mooi je bent. Die geposeerde foto’s hoef je dus niet meer iedere dag voor hem te maken.

4. Vreselijk vals zingen

Je rapt zonder adem te halen een heel couplet met Nicki Minaj mee en zingt keihard mee met je favoriete Mariah Carey hits. Klein detail: écht zingen kan je niet. Maar dat maakt hem niet uit, dat vindt hij juist hartstikke schattig aan jou.

5. Hem bijten

Hij vindt het misschien opwindend als je hem zachtjes op z’n lip bijt, maar dat is echt niet de enige plek waar jij weleens je tanden in zet. Stiekem vindt hij het best grappig als jij weer zacht je tanden in z’n arm/schouder/borst zet. Zo lang het maar niet z’n penis is.

6. Helpen met vieze dingen

Je bent niet bang om zijn puistje uit te knijpen of iets anders vies uit de weg te ruimen. Hij weet dat wanneer jij dit doet je wel écht van hem moet houden. Daarom heeft hij er geen moeite mee. Zelfs als je moet helpen om sesamzaadjes tussen zijn tanden vandaan te halen. Of die troepjes uit z’n ooghoek.

7. Plassen met de deur open

Echt charmant is het niet, maar het boeit hem helemaal niks als jij wil plassen met de deur open. Wederom laat het weer zien dat je je op je gemakt voelt bij hem en dat is één van de dingen die voor hem heel belangrijk zijn.

Reageer op artikel:
7 gekke dingen die vrouwen doen die mannen stiekem zo leuk vinden
Sluiten