Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 7 okt 2019

7 x waarom meiden die áltijd op tijd zijn twee streepjes voor hebben in het leven

Jij bent áltijd op tijd. Simpelweg omdat je het vreselijk vindt om de stress te hebben van te laat zijn. Je fladdert relaxt door het leven en houdt soms zelfs tijd over in je leven. Ja meid, jij wint in het leven.

Vriendinnen weten dat ze altijd op je kunnen rekenen én bent altijd als eerste die verslag kan doen van een gebeurtenis.

Vrouwen die op tijd zijn winnen in het leven

Misschien vind jij het doodgewoon dat je altijd op tijd bent in je leven. Maar vergeet niet dat deze goede gedraging (of zullen we zeggen eigenschap?) je héél ver brengt in het leven:

1. Iedereen wil jou als werknemer / collega hebben

Want ja, wie wil niet een collega of werknemer die altijd keurig op tijd is? Het overkomt jou niet om te laat een vergadering in te rennen. Jij bent keurig om 09:00 uur op je werk. Het voordeel? Jij kan zonder schuldgevoel ook om 17:30 uur naar huis gaan. Score.

2. Je ervaart minder stress in je leven

Mensen die altijd maar te laat komen, lopen éigenlijk achter de feiten aan. En dat zorgt natuurlijk voor behoorlijk veel stress. Daarentegen lijkt jouw leven behoorlijk stressvrij. Doordat je altijd overal op tijd bent voel je je heel vaak relaxt. Mensen zeggen dan ook: ‘Oh, hoe doe jij dat toch? Je ziet er zó relaxt uit.’

3. Je bent een super betrouwbare vriendin

Als vriendinnen iemand in een situatie nodig waarbij tijd een grote rol speelt dan komen ze bij jou. Grote kans dat je later héél véél vaak wordt gevraagd als ceremoniemeester met je goede gevoel voor timing. Of je dat áltijd wilt zijn moet je je natuurlijk ook maar afvragen.

4. Bij sample sales weet jij altijd goed te scoren

Want je bent meer dan op tijd. Daarna zijn je vriendinnen natuurlijk jaloers dat jij wél dat mooie topje van Love Stories hebt gescoord. Of wat dacht je van de H&M designer samenwerkingen? Ook daar van heb jij de parels in je kast hangen. Allemaal te danken aan je goede gevoel voor timing.

5. Je wordt een geweldige moeder

Want voor moeders is time management het állerbelangrijkste. En laat het nou zo zijn dat dat jouw grote talent is. Jij zorgt er later voor dat het gezin een geoilde machine is. Andere moeders kijken later met jaloezie naar jou met de vraag in hun hoofd: ‘hoe dóet die vrouw dat toch allemaal?’

6. Je mist nooit een vliegtuig, bus of trein

Je vindt het namelijk fijn om éxtra vroeg op het vliegveld te zijn. Alles is tot in de puntjes geregeld. Mensen die een vlucht missen vind je simpelweg een beetje dom. Hetzelfde geldt voor bussen, treinen en andere vormen van het openbaar vervoer. Je vindt het zelf een vrij simpele opgave.

7. Je houdt tijd over in je leven

Want wie op tijd is, houdt tijd over. Je hebt álle tijd van de wereld om ‘s avonds Temptation Island terug te kijken. En je vriendinnen die altijd te laat zijn? Tja, die zijn ook daar té laat voor. Ja vriendin, jij ‘houdt een stukje dag over’ én dat is zeldzaam en heel fijn.

Meer over winnen in het leven:

Reageer op artikel:
7 x waarom meiden die áltijd op tijd zijn twee streepjes voor hebben in het leven
Sluiten