OH LORD: Er bestaat een eiland vol met puppy’s en hier wil je zo snel mogelijk naartoe verhuizen

Laura

Hou jij net zoveel van puppy’s als van een net schoon opgemaakt bedje? Zijn deze viervoetige fluffy’s jouw beste vriendjes, speel jij The Dogwhisperer uit en hou jij van zwemmen? Dan is dit dé ideale vakantieplek voor jou, want dit eiland vol met puppy’s wacht op jou.

Bij één puppy word je al helemaal lyrisch, laat staan bij zeventig. Pardon?! Zeventig? Oh jazeker, er zijn op het eiland Caribische Providenciales zeker zeventig puppy’s te vinden waarmee jij kan wandelen, knuffelen en zelfs adopteren. Oh, en als we zeggen Caribisch, dan bedoelen we Caribisch: er zijn namelijk prachtige witte stranden en helder blauw water. Hoi, hemel.

Puppy paradise

De naam van dit puppy paradise is Potcake Place, wat een asiel is voor zwerfhondjes. Aan jou de taak om deze hondjes de liefde te geven die ze verdienen door gezellig met ze te gaan wandelen. En natuurlijk adopteren: de liefdadigheidsorganisatie lukt het namelijk om voor wel vijfhonderd hondjes per jaar een nieuw plekje te vinden.

Droomplaatjes

De hondjes die zich op het eiland bevinden zijn een mix van Labrador retrievers, Duitse herders en Engelse Fox Terriërs. Mocht jij geen plekje hebben voor een trouwe viervoeter kan je ook doneren of speeltjes en supplies meenemen voor ze.

En dit soort droomplaatjes krijg je bij het eiland:

mi amor

A post shared by Caroline Dannemiller (@carolinedannemiller) on

Hoe. Lief. Pak je spullen maar snel in, want dit is jouw volgende vakantieplek.

Of op bezoek bij jouw spinnende vriendjes: Crazy cat ladies opgelet! Er bestaat een Katteneiland in Japan met meer katten dan mensen