Yasmine Esser
Yasmine Esser Beauty & Style 2 september 2017

Ein-de-lijk! Een foundation die je mooier maakt zonder dat je ziet dat je foundation draagt

De persoon die foundation heeft uitgevonden, zou je soms wel op je blote knieën willen bedanken. Als je er een beetje grauw uitziet of als je een puistje hebt bijvoorbeeld. Maar één probleem, vaak zie je best goed dat je foundation op hebt. Je gezicht ziet er ’caky’ uit bijvoorbeeld of je ziet fijne lijntjes en puistjes juist nóg beter. Tot nu dan, want deze nieuwe foundation van Nyx Cosmetics is namelijk geniaal.

Het gaat allemaal om de Total Control Drop Foundation. En wat deze foundation zo briljant maakt, is dat ‘ie super lightweight is, maar wel vol met pigment is. De foundation voelt dus niet dik aan op je huid, maar dekt wel fantastisch.

Voel je nooit meer een pannenkoek

Het laagje op je huid voelt licht en ademend. En mocht je plekjes hebben die meer nodig hebben dan een laagje foundation, kun je nog een beetje concealer gebruiken.

Mocht je nog meer redenen zoeken om dit een geweldige foundation te vinden, hij kost maar 14 dollar (13,25 euro). En bovendien is ‘ie beschikbaar in maar liefst 24 verschillende kleuren. Hierdoor zul je vrijwel altijd de juiste tint vinden.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen: Met schapenvacht, prints of zonder poespas: deze spijkerjasjes zijn schitterend

Reageer op artikel:
Ein-de-lijk! Een foundation die je mooier maakt zonder dat je ziet dat je foundation draagt
Sluiten