Ein-de-lijk! Er is nu een app waardoor de rekening splitten héél easy is geworden (+ win een dinerbon t.w.v. €100)

Uit eten gaan met je vriendinnen is één van de leukste dingen om te doen. Net als een stapavondje of een concertbezoek. Maar één ding is altijd een irritant minpunt, namelijk het moment dat je de rekening moet splitten. Want wie heeft nu wat betaald tijdens het uitgaan en wie moet wie terug betalen? Gelukkig is er nu een oplossing. Met deze app, genaamd Tikkie, is de rekening delen een fluitje van een cent. Zo krijg je razendsnel je geld terug en hoef je nooit meer je ellenlange IBAN-nummer naar je vriendinnen te appen.

We kennen het allemaal: een vriendin die je standaard een keer of tien moet helpen herinneren of ze het geld van jullie etentje nog wil overmaken. Of die vriendin die op een of andere manier nooit iets lijkt te betalen tijdens jullie uitjes. Of wanneer je iets hebt voorgeschoten, je eigenlijk vergeet dat je het voorgeschoten hebt en daar maanden later pas weer achter komt.

Nu is er Tikkie

Wij hebben iets gevonden waardoor dingen met je vriendinnen doen nóg leuker gaat worden. Namelijk Tikkie. En Tikkie gaat er voor zorgen dat de rekening splitten nog nooit zo easy peasy was en je nooit meer geld misloopt.

Tikkie is een gratis app van ABN AMRO, die iedereen kan gebruiken, ook als je een andere bank hebt. Het enige wat je nodig hebt is je iPhone of een Android toestel en een Nederlandse betaalrekening.

Je kunt met de app iedereen in je contactenlijst een betaalverzoek sturen. Ook als die persoon de app niet heeft, want je stuurt ’t gewoon via WhatsApp. Het betalen gaat via iDeal, super simpel en handig. Hoef je ook niet je onwijs lange IBAN-nummer door te sturen. En je ziet meteen wie al betaald heeft en wie toch nog even een aansporing nodig heeft. Zo loop je nooit meer geld mis als jij de rekening hebt voorgeschoten.

Je kunt de app hier downloaden als je een iPhone hebt, of hier als je een Android toestel hebt.

Win een etentje

Heb je nu helemaal zin gekregen in een etentje met je vriendinnen? Lees dan nog even verder, want wij mogen namens Tikkie en ABN AMRO een Nationale Dinerbon weggeven ter waarde van 100 euro.

Het enige dat je hoeft te doen is de app te downloaden via bovenstaande link. Dan wordt je aanmelding automatisch geregistreerd. Als je hebt gewonnen, nemen we contact met je op.

Trommel je besties maar vast op, want dat wordt eindeloos sushi eten en drankjes drinken.

In samenwerking met Tikkie

Reageer op artikel:
Ein-de-lijk! Er is nu een app waardoor de rekening splitten héél easy is geworden (+ win een dinerbon t.w.v. €100)
Sluiten