Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 3 apr 2017

Ein-de-lijk! Er komt een serie die het gat dat Gossip Girl in ons hart achterliet gaat opvullen

Tuurlijk, er zijn genoeg goede series te vinden om de avonden dat je niets te doen hebt op te vullen. We bedoelen, je hoeft je serieus nooit te vervelen. Maar het gat dat Gossip Girl jaren geleden in ons hart achter liet is nog steeds immens groot. En er was geen serie zoals Gossip Girl, die het gemis minder pijnlijk maakte. Maar halleluja, daar gaat verandering in komen.

Ja, na Gossip Girl vielen we in een diep donker gat. Er waren heus andere series, maar geen coole, nieuwe series over tieners en twintigers die een potje van hun leven maakten en het daarna op miraculeuze wijze toch nog weer pico bello voor elkaar hadden in hun rijke, luxe leventje. Er was geen serie zoals Gossip Girl.

Prep wordt de nieuwe Gossip Girl

Hoewel Blair, Serena, Chuck, Nate en Dan voorlopig geen plannen hebben om terug te keren naar onze beeldbuis, hebben we toch reuze goed nieuws voor je. HBO, de producent van Gossip Girl, heeft namelijk bekend gemaakt dat er een nieuwe serie komt over teenagers, met schooldrama’s en alles wat je maar wenst van een lekkere show.

De nieuwe serie gaat naar verluidt Prep heten. Dit gaat een show worden die gebaseerd is op het in 2005 gepubliceerde boek van Curtis Sittenfield. En het gaat over een Amerikaans meisje dat probeert zich staande te houden op een kostschool. Klinkt nu al top, als je het ons vraagt.

Wanneer we de serie kunnen bekijken is nog niet duidelijk, maar we houden je op de hoogte.

Dit maakt je ook blij: Smullen! Deze nieuwe series en films komen aankomende maand online op Netflix

Reageer op artikel:
Ein-de-lijk! Er komt een serie die het gat dat Gossip Girl in ons hart achterliet gaat opvullen
Sluiten