Ein-de-lijk, met deze simpele truc heb jij dé volle lippen om te zoenen

Je bent je aan het klaarmaken voor een avondje uit of een date en je wilt eigenlijk net even wat anders met jouw make-up look. Een smokey-eye tevoorschijn toveren gaat je helaas niet goed af en het kan ook wat te heftig zijn voor een eerst date. In plaats daarvan is een simpele eyeliner met een prachtige, volle, naturelle lip al voldoende.

Zou je alleen willen dat je wat meer de lipkunsten had van Kylie Jenner? Geen nood, in deze vier simpele stappen heb jij zo snel volle lippen voor elkaar, dat Miss Jenner herself trots op je zal zijn. En ook een tikkeltje jaloers. De belangrijkste truc hierbij? Verticale lijnen.

Stap 1: Omlijn je lippen met een lippenpotlood die een tint rozer is dan je natuurlijke lip kleur. Vul de hoekjes van je lippen ook in met het potlood. Maak de hoek bij de bovenkant van je lippen iets donkerder met het potlood, dit zorgt voor een soort schaduw waardoor jouw lippen meer dimensie hebben.
Stap 2: En nu komt dé truc: teken bij je onderste lip verticale lijntjes met het potlood. Lach een beetje met je mond, en begin met een lijntje in het midden van je lip. Teken daarna twee streepjes aan elke kant van het middelste streepje.
Stap 3: Vul je lippen in met een lippenstift die een kleur donkerder is dan de kleur van je eigen lippen. De kleur hoeft niet perfect te matchen met de kleur van het potlood, dit zal vanzelf al gebeuren. Haal je lippen zachtjes over elkaar heen om de verticale lijnen te vervagen. Het is niet erg als deze nog te zien zijn, zo zullen jouw lippen allemaal nog maar voller lijken.
Stap 4: Breng een transparante lipgloss aan over jouw prachtig geverfde lippen. Door de glans zullen ze nog groter lijken. Zo heb jij in een mum van tijd dé volle lippen om te zoenen. Maar onthoud: Don’t kiss and tell.

Reageer op artikel:
Ein-de-lijk, met deze simpele truc heb jij dé volle lippen om te zoenen
Sluiten