Life 28 jul 2016 Lotte Nijborg

EIN-DE-LIJK! De eerste Gilmore Girls teaser is uit en we zijn dol enthousiast

Na de trailer van The Hills Anniversary Special met Lauren Conrad en het nieuws dat Gossip Girl misschien terug komt, kon onze week eigenlijk al niet meer stuk. Maar nu is de eerste teaser vrijgegeven van de nieuwe Gilmore Girls afleveringen die eraan komen. En nu staan we te springen op tafel. EIN-DE-LIJK zijn ze terug!

Het was heartbreaking toen in 2007 Lorelai en Rory van de buis werden gehaald. We misten ze, hun friday night dinners, Stars Hollow, Sooki, de grootouders. En dan hebben we het nog niet eens gehad over Logan, Jess, Dean, Luke en Christopher. Nee de Gilmore Girls hadden nóóit mogen stoppen. Punt.

Maar gelukkig konden we het al eerder van de daken schreeuwen: The Gilmore Girls komen terug! En vanaf nu weten we ook ein-de-lijk dé datum waar we al bijna tien jaar op zitten te wachten: 25 november op Netflix (NETFLIX, WAAROM NIET NU?!).

In de trailer die nu al is vrijgegeven zitten Lorelai en Rory weer heerlijk te praten zoals vroeger. En voor 1 minuut en 29 seconden voel je je net zo blij als een kind in de snoepwinkel. Voila hier is ‘ie. Geniet!

Reageer op artikel:
EIN-DE-LIJK! De eerste Gilmore Girls teaser is uit en we zijn dol enthousiast
Sluiten