Einde van de maand? Deze betaalbare beauty producten helpen je de laatste dagen door

'Aan het einde van mijn geld heb ik altijd nog een stukje maand over', dat gezegde kennen we allemaal wel. Wat nou als je niet genoeg geld meer hebt om je favoriete scrub aan te schaffen en je smachtend zit te wachten op je loonstrookje? Dan zijn er gelukkig nog betaalbare alternatieven die het misschien wel net zo goed doen:

Cacaoboter

Cacaoboter is een betaalbaar beauty product dat gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. Je kunt cacaoboter vinden in de drogisterij, hoogstwaarschijnlijk bij de lotions. Het kan ook gebruikt worden als bodylotion, maar ook als conditioner voor je haar en als een natuurlijke scheerschuim. Cacaoboter is goedkoper dan kokosolie, wat ook een prima alternatief is.

Vaseline

In dit rijtje mag vaseline natuurlijk niet ontbreken. Vaseline kan gebruikt worden voor ontzettend veel verschillende dingen, zoals het verwijderen van je make-up, het verzorgen van je handen en natuurlijk als een lippenbalsem.

Plaknagels

Geen geld meer voor een (ietwat) kostbare manicure en heb je wel een glamorous feest? Dan zijn plaknagels een perfect alternatief. Ze zijn namelijk een fractie van de prijs van een manicure, maar steeds meer merken maken heel mooie plaknagels. Zo mooi, dat je écht niet ziet dat ze nep zijn.

Gemalen koffie

Gebruik gemalen koffie als een scrub voor je lichaam en gezicht. Het is algemeen bekend dat gemalen koffie cellulitis tegengaat, maar het werkt ook perfect tegen een droge huid.

Cacaopoeder

Op zoek naar een stralende huid? Dan is cacaopoeder je beste vriend(in). Voeg een theelepel toe aan een vers kopje koffie. Cacao bevat meer anti-oxidanten dan groenten en fruit en daardoor zal je huid er stralender en jonger uitzien. En je koffie smaakt ook nog eens heerlijk.

Appelazijn

Appelazijn werkt perfect als een verfrissende tonic. En omdat dit product ook in de keuken gebruikt kan worden, sla je twee vliegen in één klap. Gebruik het nadat je je make-up hebt verwijderd en spoel goed na (vanwege de geur).

Zwarte zeep

Zwarte zeep kun je gebruiken in plaats van de bodywash die je normaal gesproken gebruikt. Zwarte zeep bevat geen hardnekkige ingrediënten die de huid uitdrogen en het gaat acné tegen.

Reageer op artikel:
Einde van de maand? Deze betaalbare beauty producten helpen je de laatste dagen door
Sluiten