Eindelijk! Dé beautygeheimen van de Victoria’s Secret modellen

Ontspan. De modellen die rondwandelen in de VS shows hebben ook hulpmiddelen nodig om er zo geweldig uit te zien. En zien ze er een dagje niet uit (want ook dat gebeurt) dan zit er een heel beautyteam achter wat ieder klein foutje zo wegpoetst. Echter hebben de dames wel toegang tot de beste tips en thank the gods dat ze deze met de wereld wilden delen:

Doe eerst je blush op voordat je je foundation aanbrengt

Lindsay Ellingson heeft goed opgelet wat haar visagisten met haar huidje doen en dat is het volgende: eerst een toner gebruiken, dan moisturizen en vervolgens blush aanbrengen. Deze volgorde zorgt ervoor dat de blush als het ware mooi ‘intrekt’ en het vervolgens stukken natuurlijker oogt wanneer je je foundation aanbrengt.

Contouren

Hilary Rhona gebruikt een bronzer om haar gezicht te highlighten. Ze brengt het aan bij haar ogen en jukbeenderen om er zo fris uit te zien. Het proberen waard!

Hydrateren is belangrijk

Veel, veel water drinken is van groot belang volgens Linsday. In combinatie met een goede nachtrust en fijne oogcrème is het alles wat je nodig hebt.

Eet gezond voor een mooie huid

Candice Swanepoel zorgt ervoor dat ze voldoende vitamine D en C binnenkrijgt, aangezien dat volgens haar voor een stralende huid zorgt.

Gebruik áltijd een wimperkruller

Jessica Hart kan niet zonder haar wimperkruller. Het zorgt ervoor dat je wimpers veel mooier uitkomen met mascara en ook nog eens beter op zijn plek blijven.

Het gaat allemaal om het huidje

Lily Aldrigde vindt haar huid het allerbelangrijkst en zorgt daarom dat ze naast veel water drinken ook veel avocado en zalm eet om haar huidje goed gevoed te houden.

Zoutwater spray voor je haar

Behati Prinsloo sprayt haar haren het liefst vol met een zoutwateroplossing. Ze maakt er geweldig beachhaar mee en het is ook nog eens super goedkoop.

Laat die föhn maar liggen

Linsday gebruikt nooit een föhn tenzij het voor werk is. Ook wast ze niet iedere dag haar haren en gebruikt ze vaak een ‘leave-in’ conditioner. Zo blijven haar lokken op haar allermooist.

Reageer op artikel:
Eindelijk! Dé beautygeheimen van de Victoria’s Secret modellen
Sluiten