Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 22 mrt 2017

Eindelijk! De eerste videobeelden zijn er van Temptation Island aflevering 9 en de vrouwen hebben het zwaar

Gister vertelden we al dat aflevering 9 heftig, heel heftig gaat worden. Ondanks dat de koppels geen kampvuur meer zouden krijgen, kregen de vrouwen tóch nog beelden te zien over hun partner die vooral bij Lize, Lisa en Jolien héél zwaar vielen. Er waren nog geen beelden van te vinden, tot nu.

UPDATE 22 maart 23:20: Kijk de aflevering nu hier: Aflevering 9

We weten dat jullie allemaal met smart zitten te wachten om de eerste beelden te zien van aflevering 9 waarin de vrouwen de beelden van hun vreemdgaande mannen bekijken. Verschrikkelijk zielig natuurlijk, want drie van de vier mannen gaan echt heel hard vreemd. De reden? Hun vrouwen hadden met elkaar gezoend en zich sneaky gedragen.

Gister vertelden we al wat de reactie was van Lisa en Jolien en konden we jullie al ongeveer vertellen wat er te zien zou zijn, maar beeld was er niet. Tot nu. Vanavond wordt de aflevering in België uitgezonden en Vijf (de zender) heeft nu alvast een voorstukje gereleased.

Het voorstukje op de site van Vijf zelf is alleen in België te bekijken, maar, op deze site kun je ‘m ook vinden en is ‘ie gewoon vanuit Nederland te bekijken. Je krijgt een Facebook pop-up die niet goed weg wil, maar als je je scherm uitzoomt, kun je scrollen en de beelden gewoon bekijken.

Kijk je op je computer? Zoom dan uit door op Ctrl en de – te drukken of bij een Apple op cmd en de min. Het is even een beetje behelpen, maar als je echt voor wil lopen moet je er wat voor over hebben. Hou Beautify in de gaten, zodra we aflevering 9 hebben gezien schrijven we ‘m helemaal uit voor je.

Wil je weten wat de mannen precies hebben gedaan waar de vrouwen zo overstuur van zijn? De mannen uit Temptation Island zijn vreemdgegaan: dit is wat er is gebeurd en met wie:

Reageer op artikel:
Eindelijk! De eerste videobeelden zijn er van Temptation Island aflevering 9 en de vrouwen hebben het zwaar
Sluiten