Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 30 okt 2017

EINDELIJK!! Dit is wanneer Temptation Island weer op televisie komt

Temptation Island, wat hebben we daar van ongelooflijk van genoten vorig jaar. Week na week volgden we de avonturen van de koppels en hun verleiders op de voet. Want wat was het spannend. Het was dan ook behoorlijk afkicken toen het seizoen erop zat. Maar Temptation Island komt terug en het is nu ook bekend wanneer.

Rosanna en Niels en Alex, Pommeline en Merijn die nu zelfs een setje zijn, sneaky Lisa, de lieve Jolien die belachelijk werd gemaakt door haar Herbert en dan hebben we het nog niet eens over Lize, Ken en Jefferson. Het hield maar niet op. Week na week ontplofte Beautify als we weer schreven over alles wat er was gebeurd in Temptation Island en nog ging gebeuren. En sinds het afgelopen is, missen we het enorm.

Temptation Island komt terug

Want naast een klein nieuwtje hier en daar, was er weinig Temptation nieuws de afgelopen maanden. Tot nu. Want het programma komt terug. We gaan nu langzamerhand richting Kerst en als die periode voorbij is hoef je nog maar een paar nachtjes te slapen: Temptation Island komt namelijk terug op de buis in februari 2018. De exacte datum is nog niet bekend maar zodra we die weten stellen we jullie uiteraard direct op de hoogte.

Dat Temptaton in februari al terug komt is niet het enige goede nieuws. We krijgen dit seizoen maar liefst 33,3% meer kijkplezier. Het seizoen bestaat namelijk niet uit 12 afleveringen zoals de vorige keer maar uit 16 (!). HOERA. Dat is gewoon vier afleveringen meer strijd tussen de koppels, de verleiders en hun libido.

We houden jullie uiteraard op de hoogte zodra we meer weten. Volg Beautify op Facebook om ons in de gaten te houden en al het Temptation Island nieuws als eerste te weten.

Reageer op artikel:
EINDELIJK!! Dit is wanneer Temptation Island weer op televisie komt
Sluiten