Eindelijk een guide die je vertelt welke wenkbrauwvorm het beste bij jouw gezicht past

Hoewel de wenkbrauw helemaal zijn moment aan het hebben is in beauty en fashion, betekent dat niet dat iedereen alles maar kan laten staan en de Cara-brow kan rocken. De vorm van je wenkbrauw is namelijk erg afhankelijk van de vorm van je gezicht. We zetten de richtlijnen voor je op een rijtje:

[one_half][/one_half][one_half_last]Rond gezicht
Heb je een rond gezicht? Dan staan wenkbrauwen met hoge, scherpe hoeken erg mooi. Ook doet het vaak goed om heftige wenbrauwen een beetje te trimmen. Normaal doe je dit liever niet aangezien het wenkbrauwen iets ‘zachts’ geeft, maar bij een rond gezicht wordt een beetje trimmen toch aangeraden.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Ovaal gezicht
Een ovaal gezicht komt wederom overal mee weg. Dik, dun, donker, licht, noem het maar op. Wel kunnen we iedereen aanraden de wenkbrauwen liever ietsje dikker te laten dan dun te maken. Mocht je je ooit bedenken..
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Hartvormig gezicht
Hoe schattig het ook klinkt, het is de lastigste van allemaal. Aangezien de nadruk al ligt op de ogen en het voorhoofd wil je de rest eigenlijk zoveel mogelijk met rust laten. Ga niet te heftig shapen en kies liever voor het slechts weghalen van de overbodige haartjes. Kleur ze ook niet teveel in, de regel is hier: hoe minder nadruk, hoe beter.[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Lang gezicht
Een lang gezicht is prachtig, maar gaat niet bepaald samen met dikke, warrige wenkbrauwen. Probeer in plaats daarvan je te focussen op het zo lang mogelijk maken van je wenkbrauwen. Horizontaal is hier het toverwoord.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Vierkant gezicht
Dit is niet een veel voorkomende vorm voor gezichten. Toch een van de gelukkige winnaars? Dan kun je prima een heftige wenkbrauw laten staan. Ook hoef je niet bang te zijn om ze in te kleuren. Maak er een statement van (als je durft).
[/one_half_last]

Reageer op artikel:
Eindelijk een guide die je vertelt welke wenkbrauwvorm het beste bij jouw gezicht past
Sluiten