Eindelijk: poppen met realistisch haar

I'm a Barbie girl, in a Barbie world... Vroeger hebben vele van ons als kleine meisjes met poppen gespeeld. De ene jonge dame ging liever voetballen met de jongens, anderen waren veel te druk bezig met het stylen van hun poppen en hun haar. Nu is er een nieuwe pop op de markt: eentje met haar wat bíjna echt is.

Angelina Doll
Toen Angelica Sweeting hoorde hoe haar dochtertje net zo’n huid en haar wilde als haar pop, besloot ze de ‘Angelina Doll’ te ontwerpen. Deze poppen hebben krullend haar, een grotere neus en volle lippen. Anders dan de Barbie’s waarmee de meeste jonge meisjes spelen, zijn deze poppen voorzien van haar waar je alles mee kan doen net zoals met echt haar.

[one_half][/one_half][one_half_last]Test
De campagne van Sweeting, Naturally Perfect Dolls, heeft al $23.000 opgebracht voor de lancering om de poppen te produceren. Het doel van Sweeting is om positieve schoonheidsidealen en zelf acceptatie onder de aandacht te brengen bij jonge meisjes. Het haar van de poppen is door Sweeting en haar dochter voor acht maanden getest. In deze maanden deed haar dochter alles wat ze normaal ook met haar eigen haar doet: krullen, kammen, knotjes maken en vlechten. Zo werd getest of het haar van de poppen net zo goed tegen allerlei styling kon zoals echt haar. Doordat het haar van de poppen er zo realistisch uitziet en voelt, is het goed voor jonge meisjes om te weten dat er ook poppen zijn die er net zo uit zien als zij.[/one_half_last]

Sweeting hoopt voor de toekomst haar collectie van poppen uit te breiden naar meerdere poppen met verschillende huidskleuren en haartypes.

Reageer op artikel:
Eindelijk: poppen met realistisch haar
Sluiten