Eindelijk! Spray-on nagellak is vanaf een feit en dit is hoe het werkt

Met je goede hand je nagels lakken gaat altijd nog wel. Maar als je andere hand aan de beurt is, wordt het vaak één grote kliederboel. Tot nu dan. Want er is een nieuw product dat het leven van alle onhandige vrouwen die hun nagels willen lakken gaat veranderen: spray-on nagellak.

Het busje nagellak, genaamd Paint Can, van het merk Nails Inc, ziet er uit als een mini-haarlak en spuit als graffiti. Nu denk je natuurlijk: dan zitten toch mijn hele vingers onder? Dat klopt, maar daarvoor heeft het bedrijf een oplossing gevonden.

De nagellak in een spuitbus is namelijk ontwikkeld om zich aan je nagels te hechten en niet aan je huid. Zodra de lak op je nagels is opgedroogd, kun je daarom gewoon je handen wassen met water en zeep. En voilá: je zult keurig gelakte nagels hebben.

Vlekkeloos gelakte nagels met één spraytje

‘Onze klanten waren heel lang op zoek naar manieren om snel en eenvoudig hun nagels te lakken en ze wilden een zo kort mogelijke droogtijd. Na een proces van jaren ben ik nu ongelooflijk opgewonden om de nagellak te lanceren,’ zegt Thea Green, oprichter van Nails Inc in een persbericht.

LEES OOK: Yes! Nagellakexpert Debbie verklapt hoe je nagellak écht langer blijft zitten

De perfecte manicure ligt binnen handbereik. Je moet alleen nog héél eventjes geduld hebben. De spuitnagellak van het Britse merk wordt donderdag gelanceerd en gaat 11 pond kosten (ongeveer 14 euro). In Nederland kun je Nails Inc kopen via Asos.com.

Nails Inc

Reageer op artikel:
Eindelijk! Spray-on nagellak is vanaf een feit en dit is hoe het werkt
Sluiten