Eindelijk! Zo creëer je krullen die er super natuurlijk uitzien

Niet iedereen is gezegd met een bos weelderig haar. Kapster Arbia Chahbani verklapt haar ultieme tip om met een krultang de állermooiste maar natuurlijke krullen te maken. Zodat het leven gewoon net wat mooier, makkelijker en leuker wordt.

Ook in de winter willen we namelijk allemaal wel een coupe alsof we een dag op het strand hebben gelegen. Maar met een krultang krijg je helaas al snel platte krullen. Iedereen ziet meteen dat je lokken niet uit zichzelf kronkelen. Tot nu. Want Arbia deelt haar tip, waardoor het eruit ziet alsof die krullen helemaal van jezelf zijn. En je hoeft maar één ding extra te doen.

Zo doe je het

Verdeel je haar in tweeën. De bovenkant van je haar zet je even vast. Pak een pluk uit de onderste helft van je haar en twist de pluk voordat je ‘m om de krultang heen draait. ‘Op deze manier krijg je geen platte krullen, maar een échte krul,’ zegt Arbia.

Eindresultaat zien?

Beautify’s Yasmine mocht plaatsnemen in de stoel van Arbia. Na het knippen en kleuren, maakte Arbia ook bij Yasmine natuurlijke krullen. Check het resultaat op Beautify’s Instagram.

Over Arbia

Arbia heeft zo’n dertig jaar ervaring als kapster en visagist. Aan de Kinkerstraat in Amsterdam heeft ze haar eigen salon. Arbia is een professionele en betaalbare kapsalon die met veel verschillende haartypen kan omgaan. Ook bekende vrouwen als Maria Tailor van Tailor & Elbaz en Kim Lien Nguyen van de Universal Nails salon laten hun haar verwennen door Arbia.

Reageer op artikel:
Eindelijk! Zo creëer je krullen die er super natuurlijk uitzien
Sluiten