Eindelijk: zo krijg je de allermooiste billenpartij ever

Jaloersmakend al die meiden met perfecte ronde billen. Dat willen wij ook. It's time to work that butt, girl. Met de volgende oefeningen krijgt je de mooiste billenpartij ooit en wanneer jij langsloopt zal iedereen twee keer kijken naar jouw booty.

Een mooie ronde booty komt je niet aanwaaien. Ook al die meiden met ronde billen op Instagram hebben er wat voor moeten doen, geloof ons. Het geheim? Gewichten.

21-jarige fitness-ster Katya Henry heeft op Instagram zo’n 2 miljoen volgers, en dat is niet gek. Ze heeft billen waar je ‘u’ tegen zegt:

Kijk, dat willen we natuurlijk ook. Daarom deelt ze met ons haar ultieme work-out voor de perfecte ronde billen. Het geheim? Gewichten. Die zorgen ervoor dat je spieren in je billen hard moeten werken. Wanneer ze weer in herstel zijn, zullen de spieren dikker worden. Resultaat: killerbooty.

De volgende vijf oefeningen zullen wonderen doen voor je billenpartij. Als je ze goed uitvoert, ben je kapot na een sessie, maar hé dat heb je er vast wel voor over toch?

Succes!

LEES OOK: Sport inspiratie: dit zijn de trends voor 2017

Reageer op artikel:
Eindelijk: zo krijg je de allermooiste billenpartij ever
Sluiten