Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 20 augustus 2018

Wow! Donny wilde alleen meedoen aan Temptation Island VIPS onder deze bizarre voorwaarden

Donny mocht zich toch wel de grootste VIP van Temptation Island VIPS noemen. En niet alleen omdat hij van alle kandidaten het meest bekend was. Maar ook omdat hij al sterallures heeft gekregen. Hij wilde namelijk best meedoen aan het programma, maar dan wel onder bepaalde voorwaarden.

We zijn nog aan het afkicken van Temptation Island VIPS. Afgelopen donderdag kwam de laatste aflevering – aflevering 12 – online op Videoland. En sindsdien vragen we ons niet meer af welke koppels nog bij elkaar zijn, maar wel: wat gaan we nu doen met onze donderdag?

Twaalf afleveringen lang konden we genieten van Donny Roelvink. Maar hij was bijna niet naar Mexico gevolgen om zich te onderwerpen aan de ‘ultieme relatietest’. Want hij had nog wel een lijstje met eisen waar de productie aan moest voldoen.

Dit waren de eisen van Donny Roelvink om mee te doen aan Temptation Island VIPS

Donny en zijn broer Dave praten hierover in hun vlog. Donny vertelt hierin dat hij wilde dat de juiste producten aanwezig zouden zijn om zijn dieet te kunnen volgen. En hij wilde dat er een sportschool in de buurt van de villa zou zijn. Anders zou hij niet op komen dagen.

Dave moet hard lachen in de video: ’Hij heeft een halter aangeraakt. Hij heeft geen kip gegeten. Hij heeft alleen maar gezopen.’

Donny lacht daar een beetje beschaamd om, want hij weet dat het klopt wat zijn broer zegt. Hij was veel te druk met feesten en met flippen met Danique. Oepsie.

Tijdens Temptation viel hij volledig voor de charmes van de roodharige verleidster. Maar gelukkig was het toch eind-goed-al-goed, want inmiddels is de ‘fitboy’ terug bij zijn liefje Amije. En daar waren wij ook heel blij om.

We vragen ons nog wel af of Don ook van die strenge eisen had voor Expeditie Robinson. Hoe zou hij daar zijn lichaam in stand hebben gehouden? Of zouden de zware proeven genoeg zijn om zijn spieren te trainen?

Reageer op artikel:
Wow! Donny wilde alleen meedoen aan Temptation Island VIPS onder deze bizarre voorwaarden
Sluiten