Renée
Renée | LinkedIn Life 14 januari 2020

Als je met deze elektrische deken voor in de auto gaat rijden heb je het nooit meer koud tijdens je ritjes

Leuk hoor, dat het winter is. Maar niet als jij ASAP met de auto weg moet. Niet alleen zijn je ramen beslagen (of nog erger: bevroren), het stuur is koud aan je handen en de verwarming doet er een eeuwigheid over om warm te worden. Grrr. Maar maak je geen zorgen meid, want er is nu een speciale elektrische deken voor in de auto.

We weten niet wanneer je jarig bent, maar deze elektrische deken voor in de auto verdient zeker een plek hoog op jouw wensenlijst. Voortaan blijf jij lekker warm als je weer eens met de auto weg moet.

De elektrische deken voor in de auto

Als jij heel ver gaat om jezelf zo warm en comfortabel door de winter te hebben, is deze deken echt iets voor jou. Vergeet de fleece dekens die je op de bank hebt liggen. Deze elektrische deken is namelijk precies wat je nodig hebt.

elektrische deken voor in de auto
Amazon

Groot pluspunt: de deken heeft een super lang koord dat je in de sigarettenaansteker van je auto stopt. Dus of je nu zelf de auto bestuurt of juist op de achterbank hebt plaatsgenomen, je kunt overal het dekentje gebruiken. Binnen no time is je schoot warm, maar vergeet niet om op tijd de stekker er weer uit te trekken. Er zit namelijk geen aan en uit-knop op.

Voor nog geen €25 is dit prachtproduct van jou. Je kunt het bij Amazon in je winkelwagen stoppen.

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Als je met deze elektrische deken voor in de auto gaat rijden heb je het nooit meer koud tijdens je ritjes
Sluiten