Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 26 okt 2017

Moeite met opstaan? Deze wekker geeft je een elektrische shock als je niet wakker wordt

Een stoet motoren die langs je huis jaagt, een fanfare die in je kamer speelt of zelfs een flinke aardbeving krijgt jou niet wakker. Je slaapt als een roos en niets of niemand krijgt jou weer boven water. Ook geen wekker. Tot vandaag, want deze wekker pakt het even heel anders aan. Wij presenteren: de elektrische shock wekker.

Je komt bijna iedere dag te laat op je werk of op school, omdat je de wekker niet gehoord hebt. En dat is niet omdat je de wekker niet wíl horen, maar omdat je de wekker niet kán horen. Maar met deze wekker hoor je niet alleen als het tijd is om op te staan, maar voel je het ook. De elektrische shock wekker geeft je namelijk een shockje zodat je razendsnel wakker wordt.

Elektrische shock wekker

De Alarmshock-wekker bestaat uit drie onderdelen, waaronder een armband. Je zet de wekker gewoon zoals je gewend bent. Vervolgens doe je de armband om en ga je lekker dutten. Als het tijd is om op te staan, gaat de wekker af in die armband. Het geeft lichte shocken die je alleen uit kan zetten als je naar de wekker toe loopt. Geen excuses meer om te blijven liggen.

In dit filmpje krijg je een beetje een idee hoe het precies werkt:

Welke slaapkopjes hebben deze wekker sowieso nodig?

Dit is ook een manier om wakker te worden: Hallelujah! Met deze wekker word je wakker met een orgasme

Alarmshock

Reageer op artikel:
Moeite met opstaan? Deze wekker geeft je een elektrische shock als je niet wakker wordt
Sluiten