Renée
Renée | LinkedIn Life 18 okt 2018

Er is een elektrische voetenwarmer zodat je geen koude voeten hebt

Zodra augustus voorbij is weet je gewoon hoelaat het is: de tijd dat je met koude voeten naar bed gaat breekt aan. Gelukkig is er goed nieuws, want Lidl heeft een elektrische voetenwarmer die je NU kunt kopen.

Een elektrische voetenwarmer kopen is daarmee sowieso de beste aankoop die je deze maand kunt doen. Zeg maar dag dag tegen koude voeten, want dat is vanaf nu verleden tijd.

Elektrische voetenwarmer kopen

Grote kans dat je er helemaal niet over na hebt gedacht om een elektrische voetenwarmer te kopen. Maar hé, besef even dat dit de perfecte aanvulling is op je pantoffelcollectie.

Zo’n voetenwarmertje koop je gewoon bij de supermarkt. Stap dus maar snel op de fiets om naar Lidl te gaan, want daar scoor je ‘m al voor nog geen 20 euro. Klinkt heerlijk toch? Kijk alleen al hoe goddelijk dit eruitziet:

elektrische voetenwarmer kopen bij lidl

De specs

Letterlijk iedereen kan het ding aanschaffen. Het gaat namelijk tot en met maat 47 en er zijn maar liefst zes standen om je poezelige voetjes warm te houden. Na 90 minuten schakelt het kacheltje automatisch uit en de warme voering kun je gewoon wassen.

Helemaal top toch?

Online kopen

Als je geen tijd of zin hebt om naar de supermarkt te gaan, kun je de elektrische voetenwarmer natuurlijk ook lekker online bestellen. Dat is misschien wel makkelijk. Klik op dit linkje om meteen naar de webshop te gaan.

Doei koude voeten, tot nooit meer ziens.

Deze kruik voor voeten is de beste uitvinding op koude dagen

Reageer op artikel:
Er is een elektrische voetenwarmer zodat je geen koude voeten hebt
Sluiten