Renée
Renée Life 18 okt 2018

Hang de slingers maar op! Elite komt terug met een nieuw seizoen

Je hebt al ontelbaar veel keer gelezen over de nieuwe Spaanstalige Gossip Girl serie Elite. En ho ho ho, wat is het een mooie tijd om op deze wereld te mogen zijn. Netflix heeft namelijk Elite seizoen 2 aangekondigd en jippie, dat is het nieuws waar je samen met je vriendinnen op wachtte.

Het is hartstikke goed nieuws dat Elite seizoen 2 op de agenda staat. Het eerste seizoen heeft de Beautify redactie binnen één weekend gekeken, dus het is helemaal top dat er een vervolg komt.

Elite seizoen 2

Haal de slingers maar uit de kast en nodig je vriendinnen uit voor een feestje, want het feit dat Elite seizoen 2 (binnenkort) in de maak is, is natuurlijk fantastisch. We moeten lachen en huilen tegelijk van de aankondiging. Want je weet het, iets is pas officieel als het op social media staat:

Wat weten we tot nu toe?

Er is bar weinig bekend over het tweede seizoen van de Spaanse Gossip Girl. Maar niet getreurd, het duurt waarschijnlijk niet lang voor de eerste details naar buiten komen. De grote vraag is nu: krijgen we nog iets van Marina te zien…?

Jaaaa! De nieuwe Gossip Girl staat NU op Netflix

Reageer op artikel:
Hang de slingers maar op! Elite komt terug met een nieuw seizoen
Sluiten