Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 7 november 2017

Hebben! Elodie de unicorn is terug als MEGA schattige wijnstopper

We hebben het perfecte cadeau gevonden voor alle vrouwelijke wijnlovers op deze planeet. Jouw halve wijnfles kun je voortaan bewaren terwijl je ook nog geniet van een leuk uitzicht. Elodie de unicorn is terug als mega schattige wijnstopper, kijk nou hoe enorm lief dit is:

Unicorn plus wijn, dat is toch perfect?

Heb je de kurk van de fles gebroken? Heb je dit keer geen tijd om de hele fles met girlsquad leeg te drinken? Geen probleem, Elodie de unicorn is hier om je uit de brand te helpen. Precies waar unicorns goed in zijn: ze zijn schattig, verrijken je leven en bieden hulp in elke noodsituatie.

Deze mega schattige wijnstopper zorgt ervoor dat je langer kunt genieten van jouw favoriete wijn. En je hebt ook nog eens een leuk uitzicht. Want zeg nu zelf, naar een kleine ronde unicorn wil iedereen toch kijken? Om nog maar niet te spreken over haar prachtige gouden eenhoorntje.

Hebben?

Dit schatje kun je hier scoren voor maar 15 dollar, omgerekend zo’n 13 euro. Perfect voor jou als wijn- en unicornlover. En je kunt er meteen meer inslaan voor je hele girlsquad. Want Elodie is vriendin van iedereen. Tip: doe haar niet in de vaatwasser want dat vindt ze niet zo fijn.

Kijk, nog meer Elodie: Unicorn Elodie bestaat nu ook in een peper- en zout stelletje

Smokonow

Reageer op artikel:
Hebben! Elodie de unicorn is terug als MEGA schattige wijnstopper
Sluiten