Dit meisje laat de ‘naakte’ waarheid zien na 55 kilo gewichtsverlies

Na een lange tijd 'happy' customer te zijn bij grote fastfoodketens besloot Elora Herra het roer om te gooien. Met haar gigantische doorzettingsvermogen slaagde ze er in om haar maat 52 in te ruilen voor een maatje 42. Helaas had dit extreme gewichtsverlies ook zijn keerzijde die Elora zonder schroom met de wereld deelt.

Gezond gewicht

Na een leven waarin ze altijd kampte met overgewicht besloot de toen 19-jarige Elora Harre af te vallen. De grootste reden hiervoor was de angst om uiteindelijk te overlijden aan obesitas, wat in haar geval absoluut niet ondenkbaar was. Wat ooit zo ver weg leek werd werkelijkheid: ze was voor het eerst in haar leven slank en gezond.

‘Mensen lachten mij uit als ik vertelde dat ik verslaafd was aan fastfood, we groeien op met de gedachte dat we alleen verslaafd kunnen zijn aan drugs of alcohol.’

Bye overtollige kilo’s, hello overtollige huid

Helaas maakte het grote gewichtsverlies Elora niet alleen ontzettend blij maar ook verdrietig. Ze besloot een blog te starten waarin ze niet alleen liet zien hoeveel ze was afgevallen maar ook wat dat deed met haar huid. Doordat ze zóveel was afgevallen had ze last van overtollige huid waarvan de psychische gevolgen worden onderschat. Naast dat de overtollige huid infecties veroorzaakten, herinnerde het haar dagelijks aan haar oude lichaam.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

And again, hard work pays off

Elora wilde niets liever dan een operatie die haar zou verlossen van haar overtollige huid. Helaas kreeg ze rood licht van het ziekenhuis. De reden? Haar medische situatie was niet ernstig genoeg om de financiering te rechtvaardigen. Elora besloot met haar zus een fonds te starten, en met succes. 129 gulle gevers brachten Elora een stapje dichterbij het verwezenlijken van haar droom. In april is het dan eindelijk zo ver en wordt Elora geopereerd. Elora hoopt met haar openheid meer vrouwen te kunnen steunen die last hebben van overtollige huid na het afvallen. Weer laat deze powervrouw zien dat als je ergens hard genoeg voor werkt, je álles kan bereiken.

Knapper dan ooit:
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Benieuwd naar haar huidige of oude gewicht? Helaas, Elora Harre laat weten dat ze een inspiratiebron wil zijn voor andere vrouwen en geen vergelijkingsmateriaal, fair enough.

Reageer op artikel:
Dit meisje laat de ‘naakte’ waarheid zien na 55 kilo gewichtsverlies
Sluiten