Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 4 sep 2018

Oh my: Er bestaan émmers Maltesers en die wil je scoren voor je volgende filmavondje

Staat er een filmavondje op de planning? Dan horen daar natuurlijk snacks bij. IJs, popcorn en ’t liefst ook  Maltesers. Alleen is die zak altijd zo snel leeg – een probleem dat voorkomen kan worden door onze ontdekking: émmers Maltesers.

Wie zegt dat dromen niet uit kunnen komen? Want dit is toch wel echt een droom die realiteit is geworden: met je beste vriendinnen eindeloos lang genieten van Maltesers, zonder te hoeven vrezen dat de chocolaatjes binnen een paar minuten op zijn.

Een emmertje Maltesers, alstublieft

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Maar we maken geen grap. Dat zou wel heel gemeen zijn. Op Amazon kun je namelijk de emmer vol hemelse Maltesers kopen.

Deze emmer vol heerlijkheid bevat 520 gram, terwijl een zak maar 37 gram Maltesers bevat. Dan is de keuze snel gemaakt, niet?

Duur grapje

Nu moet je wel wat over hebben om deze emmer in huis te halen voor je eerstvolgende filmavondje. Want goedkoop is de emmer Maltesers niet. Je betaalt er namelijk welgeteld 31 euro voor. Niet écht goedkoop, dus.

Maar dan heb je wel wat. Je scoort er sowieso punten mee bij je vriendinnen. En stiekem ook bij jezelf. Want zo kun je lekker toegeven aan het feit dat je chocoholic bent.

OMG – Deze droogshampoo wordt iedere seconde verkocht

Pretty52

Reageer op artikel:
Oh my: Er bestaan émmers Maltesers en die wil je scoren voor je volgende filmavondje
Sluiten